Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κρις Σταμούλης: Παίρνει πρώτη φορά… αποστάσεις από τον φίλο του Αλέξη Παππά

«Έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτήν την εμμονή με τον James».

Κρις Σταμούλης: Παίρνει πρώτη φορά… αποστάσεις από τον φίλο του Αλέξη Παππά

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης. Ο 31χρονος δικηγόρος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα συμβαίνουν τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχετικά με τον κολλητό του Αλέξη Παππά, τόνισε πως έχει χάσει τον έλεγχο.

«Δεν θεωρώ ότι πήγαμε στο Power of Love, στο Survivor πήγαμε και θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι διατηρούσε και διατηρεί αυτόν τον χαρακτήρα ακόμη. Παρά το γεγονός ότι έχει περισσότερα στοιχεία ριάλιτι από τα προηγούμενα», είπε αρχικά ο Κρις Σταμούλης.

Όσον αφορά τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο ίδιος τόνισε: «Είχε πλάκα που έβαλαν το τραγούδι του Λιβάνη στις σκηνές του Σάκη και της Μαριαλένας. Το έχω ξαναπεί για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Έχουν έρθει κοντά και μου φαίνεται ότι ταιριάζουν. Θα χαιρόμουν αν τους έβλεπα μαζί».

Τέλος, σχετικά με τον κολλητό του στο Survivor, Αλέξη Παππά, ο Κρις Σταμούλης είπε: «Πολύ τολμηρή κίνηση να προκαλέσει τον Τζέιμς. Είναι ο Αλέξης που ξέρω. Κι εγώ όταν ήμουν στο παιχνίδι είχαμε κάνει κι εμείς μια τολμηρή κίνηση, όταν αποφασίσαμε να μην παίξουμε σε ένα αγώνισμα και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας. Ο χαρακτηρισμός σάπια ντομάτα δεν μου άρεσε. Θεωρώ ότι ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτήν την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω την εμμονή του, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις, γιατί κάνει κακό στην εικόνα του».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY