Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Kitchen Lab: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ένα επεισόδιο γεμάτο αγάπη και έρωτα, ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα μενού γοητευτικά προκλητικό και σταθερά πεντανόστιμο είναι το Kitchen Lab της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, στις 16:50, με την σφραγίδα του Άκη Πετρετζίκη.

Kitchen Lab: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ένα επεισόδιο γεμάτο αγάπη και έρωτα, ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα μενού γοητευτικά προκλητικό και σταθερά πεντανόστιμο είναι το Kitchen Lab της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, στις 16:50, με την σφραγίδα του Άκη Πετρετζίκη.

Η σαλάτα με καρπάτσιο τόνου, μια σαλάτα πιπεράτη, είναι το πρώτο πιάτο στο μενού. Ο Άκης φτιάχνει την μαρινάδα, βάζοντας σε ένα μπολ μουστάρδα, chili sauce, σάλτσα σόγιας, ηλιέλαιο, μέλι, ξύσμα και χυμό από λάιμ και τριμμένο τζίντζερ. Συνεχίζει με το καρπάτσιο τόνου, κόβοντας πολύ λεπτές φέτες και απλώνοντας με ένα πινέλο λίγη από τη μαρινάδα. Κάνει το ίδιο και με τα μανιτάρια, ενώ κόβει ένα καρότο σε λεπτά στικς. Τοποθετεί όλα τα υλικά σε μπολ σερβιρίσματος μαζί με σαλάτα, τα μανιτάρια και τον τόνο. Περιχύνει με την υπόλοιπη μαρινάδα και σερβίρει με μια ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι, κόλιανδρο και σουσάμι.

Για κυρίως, προτείνει νόστιμες και ζουμερές χοιρινές μπριζόλες, γεμιστές με μπέικον και μετσοβόνε. Ξεκινάει από τη γαρνιτούρα, βάζοντας ρύζι να σιγοβράζει σε κατσαρόλα μαζί με νερό και κουρκουμά, ζωμό λαχανικών, πιπέρι, ελαιόλαδο, ένα φύλλο δάφνης και δεντρολίβανο.
Συνεχίζει με τις μπριζόλες, χαράζοντας διάφορα σημεία στο λίπος που βρίσκεται στο κόκαλο της κάθε μπριζόλας ενώ στο σημείο που είναι το ψαχνό κάνει μια τομή και δημιουργεί μια θήκη για τη γέμιση. Κόβει το μετσοβόνε σε λεπτές φέτες, το μπέικον σε μικρά κομμάτια και τα μοιράζει στις δύο μπριζόλες. Κλείνει με μια οδοντογλυφίδα, πασπαλίζει με ελαιόλαδο και ρίχνει σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Απλώνει με ένα πινέλο στη μια πλευρά τους τον ζωμό λαχανικών, μεταφέρει σε ταψί με σχάρα και αλείφει και στην άλλη πλευρά με τον ζωμό λαχανικών. Ψήνει για 15 με 20 λεπτά και σερβίρει με ρίγανη και δεντρολίβανο.

Το πιο ερωτικό επεισόδιο της σεζόν ολοκληρώνεται με λαχταριστά CupCakes Red Velvet με Frosting άσπρο και κόκκινο. Η διαδικασία ξεκινάει με τα cupcakes, χτυπώντας στον κάδο του μίξερ βούτυρο, ζάχαρη και βανίλια μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο. Βάζουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής, αβγά, αλεύρι, αλάτι και γάλα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ειδικά χαρτάκια για cupcakes. Ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά και μέχρι να κρυώσουν ετοιμάζουμε το frosting. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ βούτυρο, ζάχαρη άχνη, βανίλια, τυρί κρέμα και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα. Τοποθετούμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής , αφού αλείψουμε όλη την επιφάνεια της σακούλας με χρώμα και στολίζουμε τα cupcakes με το frosting και διακοσμητικά!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY