Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tί θα δείτε αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, στον ΣΚΑΪ

Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tί θα δείτε αυτή την εβδομάδα

Μία…ερωτική εβδομάδα ξεκινά στο ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ.

Πέντε νέες, δυνατές προσωπικότητες έρχονται να διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Η Φωτεινή που έχει ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις, η Ελένη από τη Ρόδο, η Νικόλ με το φλογερό ταπεραμέντο, ο Τάσος ο μοναδικός άνδρας της παρέας και η Λία που δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, θα τα δώσουν όλα στην κουζίνα με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το μαγειρικό έναυσμα δίνει σήμερα η Φωτεινή. Παρουσιάζει ένα μενού που όπως λέει είναι δοκιμασμένο και της το έχει προτείνει ο σύντροφός της. Νιώθει σίγουρη πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένοι της φτάνουν και η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ γεύση αλλά και αρκετές αστοχίες.

Την Τρίτη 15/2 στην κουζίνα μπαίνει η Ελένη από τη Ρόδο. Είναι σίγουρη για την επιλογή του μενού της και πιστεύει πως έχει τη νίκη στο… τσεπάκι. Όλα κυλούν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που η Νικόλ εντοπίζει κάτι παράξενο μέσα στο πιάτο της. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα.

Την Τετάρτη 16/2 η Νικόλ έχει βάλει στόχο να καταπλήξει τους καλεσμένους της με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και με το ταπεραμέντο της. Η Ελένη φτάνει στο σπίτι της οικοδέσποινας κάπως προκατειλημμένη από την προηγούμενη βραδιά με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη με τα πιάτα που σερβίρονται.

Την Πέμπτη 17/2 ο μοναδικός άντρας της παρέας, ο Τάσος, βάζει όλη του τη γοητεία για να εντυπωσιάσει την υπόλοιπη παρέα. Δυστυχώς για εκείνον, οι καλεσμένοι του φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη με τα πιάτα που έχει ετοιμάσει.

Η ανάδειξη του νικητή πλησιάζει και η Λία θα έχει την ευκαιρία να μαγειρέψει το τελευταίο μενού της εβδομάδας. Ετοιμάζει πιάτα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά οι καλεσμένοι της για ακόμη μια φορά δεν δείχνουν να ικανοποιούνται. Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας για την τελική κατάταξη φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY