Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αιχμές που άφησε για τη Βίκυ Καγιά και το unfollow στο Instagram

"Όταν γνωρίζεις κάποιον και μπορεί να έχετε συνεργαστεί, να έχετε κάνει παρέα και μετά λες ότι μπορεί να μη σου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος... Δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unfollow, κάνε τον mute", λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αιχμές που άφησε για τη Βίκυ Καγιά και το unfollow στο Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Το μοντέλο, που φέτος κάθεται στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον παρουσιαστή για το unfollow της Βίκυς Καγιά. Να θυμίσουμε πως η Βίκυ Καγιά έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρά το γεγονός ότι πριν από ένα διάστημα οι δυο τους είχαν λύσει τις διαφορές τους.

«Εσείς ακολουθιέστε με τη Βίκυ Καγιά; Γιατί τελευταία ψάχνουν κάτι Instagram», ήταν η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με εκείνη να απαντά:

«Εγώ την ακολουθώ τη Βίκυ Καγιά. Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή όχι στο Instagram, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες ότι μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Πρέπει να το ξέρει και ο κόσμος;».




Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς είπε όλο νόημα: «Άρα είναι mute η Καγιά…». Τέλος, το μοντέλο πρόσθεσε: «Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα…».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY