Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκάλυψη φίλου του Μπο: «Έχει θυμώσει περισσότερο με τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είδε μαζί με τον Μπο την απιστία της.

Αποκάλυψη φίλου του Μπο: «Έχει θυμώσει περισσότερο με τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Πάνω από 20 χρόνια φιλίας συνδέουν τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον τραγουδιστή Μπο, ο οποίος είδε την πρώην πλέον σύντροφό του σε τρυφερά τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο, σε μυστικό ραντεβού που είχαν στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου, στο Survivor All Star.

Ο Μπο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το Σάββατο και μίλησε για τα όσα είδε μέσα από το τρέιλερ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες.




Την Κυριακή, όταν προβλήθηκε το επεισόδιο, ο τραγουδιστής, μαζεύτηκε με τους φίλους του για να παρακολουθήσουν τα όσα έγιναν, μεταξύ άλλων και με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε τις αντιδράσεις.

Όπως είπε, «είχε δει μόνο το ένα πλάνο. Τον είχαν ενημερώσει ότι υπάρχουν κι άλλα πλάνα και ήθελε να δει με τα μάτια του ποια είναι τα άλλα πλάνα. Όπως τον έχουν ενημερώσει ότι σιγά σιγά κάποιος θα βγει και θα πει ότι υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο και έρωτας. Και μου λέει ο Μπο “κάτσε ρε συ θέλω να δω τις αντιδράσεις τους”. Αυτό που τον εξόργισε δεν ήταν ούτε ότι καθόταν πάνω στα πόδια του, ούτε τα φιλιά. Ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα, εκεί τρελάθηκε».

«Ήταν αμίλητος και μου είπε να δω το πρόσωπό της, πώς θα είναι οι εκφράσεις της όταν μιλήσει και το πρόσωπό του. Γιατί ο Μάριος τον έλεγε τόσα χρόνια “κολλητέ μου, αρχοντάντρα μου” και ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι να βγει το πλάνο. Μου είπε για τον Μάριο ότι “εγώ του την παρέδωσα στα χέρια και του είπα να μου την προσέχεις και μου είπε αρχοντάντρα μου, ασ το πάνω μου”», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY