Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γιάννης Μπούτος για Μαζωνάκη: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο σαν πρότυπο να το βλέπουμε αυτό»

Χαμός στο Instagram με τον Μαζωνάκη που βγάζει βίντεο ενώ οδηγεί μηχανάκι!

Γιάννης Μπούτος για Μαζωνάκη: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο σαν πρότυπο να το βλέπουμε αυτό»

Τρελό κράξιμο στον Γιώργο Μαζωνάκη στο Instagram μετά την τελευταία του ανάρτηση. Ο γνωστός και κατά τα άλλα πολύ αγαπητός στο κοινό τραγουδιστής, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, ο Γιώργος Μαζωνάκης καταγράφει τον εαυτό του με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του, ενώ παράλληλα οδηγεί μηχανάκι σε κεντρικό δρόμο. Η συνεπιβάτισσά του μάλιστα, δε φοράει ούτε κράνος.

«Παραβιάζετε τον ΚΟΚ, γίνεστε λάθος σε πρότυπο σε χιλιάδες θαυμαστές σας νεαρής ηλικίας», «Αυτό είναι επικίνδυνο, παρακαλώ μην προωθείτε τέτοια πρότυπα οδήγησης» γράφουν μεταξύ άλλων στα σχόλια.

Στον Γιώργο Μαζωνάκη και το βίντεο που ανέβασε στα social media, και το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αναφέρθηκαν σήμερα στο «Καλοκαίρι Yes». Ο Γιάννης Μπούτος, μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι ωραίο πρότυπο να βλέπουμε κάποιον να οδηγεί μηχανάκι και παράλληλα να τραβάει βίντεο.

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή επηρεάζει μεγάλο μέρος του κοινού και νεανικό κοινό κυρίως, νομίζω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο σαν πρότυπο να βλέπουμε ότι οδηγεί το μηχανάκι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας…», είπε ο Γιάννης Μπούτος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε από την πλευρά του: «Γιώργο μου, επειδή είσαι εξαιρετικός συνάδελφος, σε παρακαλώ πρόσεχε γιατί σε θέλουμε. Σε θέλουμε γιατί είσαι φοβερός. Γιωργάρα, πρόσεχε».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY