Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

First Dates: Οι 8 singles-daters του σημερινού επεισοδίου

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 23:15

First Dates: Οι 8 singles-daters του σημερινού επεισοδίου

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επέστρεψε, μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο First Date!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει για 2η τηλεοπτική σεζόν το  First Dates, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 23:15 στο First Dates

Το First Dates ανοίγει για άλλη μια βραδιά τις πόρτες του και υποδέχεται οκτώ singles, έτοιμους να φλερτάρουν και να ερωτευτούν! Η Ζεν, μαζί με το προσωπικό,  φτιάχνουν ατμόσφαιρα και αναμένουν με αγωνία τις κρατήσεις της ημέρας. Τα κεριά είναι αναμμένα, τα τραπέζια στρωμένα και το περιβάλλον ιδανικό για τέσσερα πρώτα ραντεβού!

Απόψε, «ποδαρικό» κάνει η 24χρονη καλλονή Χριστίνα από τη Γερμανία, η οποία ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα για αυτό το ραντεβού και είναι διατεθειμένη για τον αληθινό έρωτα να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο! Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δεν θα είναι δύσκολο για τον 28χρονο μάγειρα Γιάννη να κατακτήσει την καρδιά της!

Τελικά η απόσταση μπορεί να μηδενιστεί; Σε αυτό το εστιατόριο, με μουσική, χορό και φλερτ, τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Η 23χρονη Μύρια δηλώνει όμορφη, έξυπνη και περιπετειώδης. Ο 22χρονος Χρήστος εκτιμά ιδιαίτερα το περιπετειώδες πνεύμα, ενώ του αρέσουν οι «τρέλες» και ο αυθορμητισμός. Θα ξεκινήσει, άραγε, μια κοινή περιπέτεια για αυτούς τους δυο;

O 28χρονος Τάσος είναι πολύ… ωραίος τύπος, ξέρει τι ψάχνει και με την αυτοπεποίθησή του είναι έτοιμος να γοητεύσει το ραντεβού του! Η 21χρονη Ειρήνη βγαίνει πρώτο ραντεβού για πρώτη φορά! Θα αντέξει ο γυμναστής Τάσος το… βάρος, αυτής της ευθύνης στις πλάτες του;

Η 31χρονη Ελένη για να μην βαρεθεί θέλει απέναντι της τον… Ben Affleck! Ο Ben, δυστυχώς, δεν μπορούσε να έρθει και στη θέση του βρίσκεται ο 36χρονος Φάνης από το Λαύριο. Η Ελένη μπορεί να πλήττει εύκολα, αλλά αυτό το γεμάτο ένταση ραντεβού σίγουρα δεν θα είναι βαρετό!

Τέσσερα First Dates, τέσσερις μικρές ιστορίες αγάπης! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η μέρα θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Δείτε εδώ το trailer της Πέμπτης 18/4:

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY