Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Eurovision 2021: Μάγεψε η Stefania με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν εξαιρετική στη σκηνή της Eurovision 2021.

Eurovision 2021: Μάγεψε η Stefania με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Την καλύτερή της εμφάνιση στη σκηνή του Ahoy Arena, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη βάζοντας γερά τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η 18χρονη τραγουδίστρια με το Last Dance, μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn αλλά και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, βγήκε στη σκηνή του Ahoy Arena και έλαμψε με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της, ενώ εντυπωσίασε με τη φωνή και το απίστευτα πρωτοποριακό act της, κάνοντας το κοινό να την αποθεώσει.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος αποφάσισε η Στεφανία Λυμπερακάκη, να αφηγηθεί επί σκηνής ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.

«Τα δικά μας τεχνικά εφέ χρειάζονται καθαρή ατμόσφαιρα, γι αυτό έχουν μπει ανεμιστήρες να καθαρίσουν τον αέρα που βρισκόμαστε. Αν υπάρχουν καπνοί εμποδίζουν τη σωστή απόδοση του δικού μας εφέ», εξήγησε η Μαρία Κοζάκου.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ουτρέχτη η Stefania παίζει εντός έδρας στην αρένα του Rotterdam Ahoy και αυτό βγήκε στις επευφημίες που εισέπραξε από τους 3.500 θεατές στη δεύτερη πρόβα χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εθνικές επιτροπές έδωσαν τις βαθμολογίες τους για τον Β ημιτελικό.

Όχι δηλαδή ότι δεν υπήρχαν κι άλλοι χειροπιαστοί λόγοι εκτός από την εντοπιότητά της. Η εμφάνισή της ήταν φωνητικά άρτια, αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο σκηνικό εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που αξιοποιεί εντυπωσιακά την επαυξημένη πραγματικότητα και η βιντεοκλιπίστικη αισθητική του έγινε δεκτή από τους δημοσιογράφους με ως επί το πλείστον θετικά σχόλια. Τα στοιχηματικά γραφεία δίνουν 91% πιθανότητες στο «Last Dance» να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Αν αυτό συμβεί, τότε όλα ξεκινούν πάλι (σχεδόν) από την αρχή.

Η Stefania εμφανίζεται μόνη στη σκηνή μέχρι το πρώτο ρεφρέν οπότε και το πείραμα του augmented reality ξεκινά με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα πόδια ενός χορευτή και τον κορμό ενός άλλου να χορεύουν μαζί της. Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού ξεδιπλώνεται το πιο θελκτικό στο μάτι μέρος της σκηνοθεσίας με την 18χρονη ερμηνεύτρια να αιωρείται πάνω από μια μεγαλούπολη. Η ελληνική συμμετοχή επενδύει φέτος στη φαντασμαγορία, την επινοητικότητα και την πρωτοτυπία, που όμως θα αποδώσει καρπούς εφόσον όλα δουλέψουν ρολόι

Στη χθεσινή πρώτη πρόβα τζενεράλε που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι το οπτικό αποτέλεσμα δε δικαίωσε την αναμονή και τη συζήτηση που έχει προκαλέσει. Ευτυχώς, μέχρι το βράδυ τα τεχνικά θέματα βελτιώθηκαν πολύ και εντυπωσιακά. Η Ελλάδα εμφανίζεται στην τέταρτη θέση του Β ημιτελικού – προηγείται των συμπαθητικών Τσέχων που ούτε οι ίδιοι δε μοιάζουν να πιστεύουν στην πρόκρισή τους και της μάλλον αδιάφορης αυστριακής συμμετοχής.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY