Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

J2US: Έριξε το… «ζάρι» ο Κοκλώνης στην Koklovision και το Twitter αφιονίστηκε! «Στείλτε τον Eurovision να δούμε άσπρη μέρα!»

Αποθεώθηκε ο απόλυτος σόουμαν.

J2US: Έριξε το… «ζάρι» ο Κοκλώνης στην Koklovision και το Twitter αφιονίστηκε! «Στείλτε τον Eurovision να δούμε άσπρη μέρα!»

Σε ρυθμούς Eurovision μπήκε το J2US λίγο πριν από την αυριανή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο Malmö Arena της Σουηδίας.

Ο Νίκος Κοκλώνης ως είθισται ετοίμασε τη δική του… Koklovision για τα προεόρτια προσκαλώντας τους τηλεθεατές στο απόλυτο γιουροβιζιονικό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και guest καλεσμένους.

Τα 10 ανατρεπτικά ζευγάρια του show θα ερμηνεύσουν διαχρονικές επιτυχίες της Eurovision και θα κριθούν για τις εμφανίσεις τους από την λαμπερή κριτική επιτροπή των Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτη Φασουλή, Καίτης Γαρμπή και Γιώργου Αρσενάκου, που θα αντικαταστήσει απόψε την Δέσποινα Βανδή.

Ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well Media τραγούδησε ένα επικό medley ξεκινώντας από το Zari της Μαρίνας Σάττι, συνεχίζοντας με το Number One της Έλενας Παπαρίζου και καταλήγοντας στο ξεσηκωτικό «Γεια σου Μαρία» του Σαρμπέλ.

Ο απόλυτος σόουμαν καταχειροκροτήθηκε με κοινό και κριτές να τον αποθεώνουν για την εμφάνισή του αλλά και το Twitter να πέφτει στα πόδια του για να μας εκπροσωπήσει την επόμενη χρονιά στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό!




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY