Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Επίσημο: Η πρεμιέρα του 8 Λέξεις είναι στις…

Από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 8 Λέξεις, της νέας σειράς της τριάδας των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου.

Επίσημο: Η πρεμιέρα του 8 Λέξεις είναι στις…

Από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια στο επίσημο κανάλι του σταθμού στο YouTube ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 8 Λέξεις, της νέας σειράς της τριάδας των επιτυχιών Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου.

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ με πολιτικές αποχρώσεις αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια οι δημιουργοί του.

Μέσα από το τρέιλερ, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της μεγάλης αυτής παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Το ραντεβού για τις 8 Λέξεις δόθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, θα φέρουν οι «8 λέξεις» στις οθόνες μας.

Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας….

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μια απ΄αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα και το αύριο γι΄ αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν.

Ο κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του, θα του ζητείται να ερμηνεύσει –τι άλλο;- αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας!

«8 λέξεις» από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ . Η συνεργασία με τους τρεις επιτυχημένους δημιουργούς θα ενισχυθεί από Ιανουάριο και με μία νέα εβδομαδιαία σειρά.

Η ταυτότητα της σειράς 8 Λέξεις

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου. Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου. Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Πέμη Ζούνη, Ειρήνη Καραγεώργη, Κούλλης Νικολάου, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ιάσονας Παπαματθαίου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Δείτε και το πρώτο τρέιλερ

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο! – 8 Λέξεις: Ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε την επόμενη σειρά του! (pic)

Στην Κέρκυρα για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου (pics-vids)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το καστ του «Αστέρια στην άμμο»! – Μόνο εδώ οι πρώτες φωτογραφίες (pics)

Αστέρια στην άμμο: Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Ρόδο

Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου μετά το Τατουάζ

Αστέρια στην άμμο: Βρέθηκε η «Αλεξία» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου! (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY