Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ενώπιος Ενωπίω: Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα «λύγισε» τη Βίκυ Σταυροπούλου

Τα λόγια της Δανάης Μπάρκα συγκίνησαν τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώπιος Ενωπίω: Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα «λύγισε» τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω”. Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος, στην κόρη της Δανάη Μπάρκα αλλά και στη σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία τον μπαμπά της Δανάης της. Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά η αγάπη έμεινε: “Ο γάμος έγινε με έναν ανθρώπου πολύ καλό, που αγαπώ ακόμα, επειδή ακριβώς είχα αποφασίσει να κρατήσω το παιδί. Δεν κράτησε πολύ ο γάμος, όταν μεγαλώνεις αποκλίνουν οι χαρακτήρες. Χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης, με τον οποίο έχουμε ακόμα πολύ καλές σχέσεις αγαπιόμαστε μέχρι και σήμερα. Αποφάσισα να πάω στη δραματική σχολή, δεν μπορούσα να φανταστώ τη συνέχεια, όταν μπήκα ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμος, λειτούργησε θεμελιακά, έκανα την επανάστασή μου”.

Στο σημείο εκείνο η ίδια η Δανάη Μπάρκα έκανε την εμφάνισή της στον αέρα του “Ενώπιος Ενωπίω” και συγκίνησε μιλώντας για τη μητέρα της: “Καταρχάς σας ακούω από την αρχή και βλέπω ότι έχει πολύ άγχος, το καταλαβαίνω επειδή μιλάει γρήγορα, στέλνω την αγκαλιά μου για να πάρει θάρρος. Ως μαμά είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου του “τα μπορείς όλα” αν έχεις αγάπη, στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Μπορούμε να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά οδήγησαν εμένα, εκείνη και τη σχέση μας να είναι πολλή ωραία. Τα τραύματα μετατράπηκαν σε θαύματα.

Νομίζω ήταν δύσκολο να με μεγαλώνει μόνη της. Δεν με άφησε ποτέ να δω τις δυσκολίες, τις έβλεπα αλλά έχω πάρει τη διακριτικότητά της. Έγινα μεγάλη θαυμάστριά της, δεν με άφησε λεπτό να νιώσω απροστάτευτη, ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν καλά οικονομικά ποτέ δεν μου έλειψε τίποτα, έπαιρνα τόση αγάπη. Νομίζει είναι η χειρότερη μαμά αλλά είναι η καλύτερη”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ακολούθησε τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τη μητέρα της, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: “Ποτέ δεν μου έδωσε συμβουλή στο τι θα γίνω, έβλεπα πάντα τον τρόπο της, το παράδειγμά της ήταν οι πράξεις της. Όταν έβλεπα τον κόσμο να φεύγει χαρούμενο, συγκινημένο από τις παρατάσεις της, έφευγαν με τέτοια λύτρωση που έλεγα “Αυτό θα κάνω και εγώ”. Ήξερα ότι είναι δύσκολος χώρος το θέατρο, αψήφησα τα μαύρα σημεία και είπα ότι θέλω να το κάνω”.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δάκρυσε στο άκουσμα όλων όσων κατέθεσε το παιδί της, ενώ όταν έκλεισε η σύνδεση, η ίδια πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: “Στη δύση του μπαμπά μου, στο τέλος του, αυτό που έλεγε η αείμνηστη και αγαπημένη μου φίλη Κική Δημουλά, ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Η Δανάη μου απέδειξε ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Ήταν εκεί”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY