Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Κούκλος, ξανθός με γαλάζια μάτια: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς!

Όλα θα ξεκινήσουν από τα εγκαίνια της νέας της επιχείρησης με τις κρέμες που έχουν στήσει με την Ισμήνη, με τον «ξανθό γαλανομάτη» από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτεται την Αρεόπολη!

Κούκλος, ξανθός με γαλάζια μάτια: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς!

«Έρχεται ένας μεγάλος χωρισμός, ο οποίος δεν θα είναι για λίγο. Θα είναι ένας πραγματικός χωρισμός. Ο Στέφανος και η Μυρτάλη χωρίζουν οριστικά. Αυτά είναι ψίχουλα σε αυτά που έπονται», είχε πει ο Κούλλης Νικολάου ως καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της Ελιάς».

«Έρχεται ένας γόης από τη Θεσσαλονίκη. Γαλανομάτης. Με ποια θα τα φτιάξει; Προφανώς (με τη Μυρτάλη). Να μη σου πω και τον ηθοποιό που θα κάνει το ρόλο», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Από την πρώτη στιγμή ο ηθοποιός που μας ήρθε στο μυαλό δεν ήταν άλλος από τον Στέφανο Μιχαήλ. Πρόκειται για τον Κύπριο πρωταγωνιστή που πρωτογνωρίσαμε το 2013 μέσα από τη σειρά Μπρούσκο του ANT1 ως Νεκτάριο Ματθαίου, ενώ στη συνέχεια ήρθε ο ρόλος του Αλέξανδρου στο Τατουάζ του Alpha και την περσινή σεζόν έπαιξε στο 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ.

Τώρα ήρθε η σειρά να μπει και εκείνος στο all star καστ της «Γης της Ελιάς», μετά τη Βαρβάρα Λάρμου, και να μας καθηλώσει σε έναν ρόλο που έχει σχέση με την Μυρτάλη, η οποία από χθες είδαμε πως διώχνει από το σπίτι τον Στέφανο και λίγο καιρό μετά θα γνωρίσει τον γοητευτικό επιχειρηματία που θα κλέψει την καρδιά της.

Όλα θα ξεκινήσουν από τα εγκαίνια της νέας της επιχείρησης με τις κρέμες που έχουν στήσει με την Ισμήνη, με τον «ξανθό γαλανομάτη» από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτεται την Αρεόπολη και να γνωρίζει την Μυρτάλη, μέσω του Λεωνίδα. Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν πως το νέο αυτό ζευγάρι θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα, με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένα στα μέσα Φεβρουαρίου κάτω από τον Λευκό Πύργο. Ο νέος αυτός άνδρας θα αποτελέσει μία νέα αρχή στα προσωπικά της Μυρτάλης, η οποία θα γοητευτεί από εκείνον και θα γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η γνωριμία του με τον Κούλλη Νικολάου στάθηκε καθοριστική για να γίνει ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY