Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το «εξωπραγματικό» κόλπο που τρέλανε την Έλλη Κοκκίνου (video)

Ο Κωνσταντίνος Σιουρούνης άφησε γι’ ακόμα μία φορά άφωνους τους κριτές του Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το «εξωπραγματικό» κόλπο που τρέλανε την Έλλη Κοκκίνου (video)

Ο Κωνσταντίνος Σιουρούνης άφησε γι’ ακόμα μία φορά άφωνους τους κριτές του Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Το νέο κόλπο που παρουσίασε στη σκηνή του show ήταν εξαιρετικό και μάλιστα η Έλλη Κοκκίνου ήταν τόσο ενθουσιασμένη, που πάτησε το golden buzzer και τον έστειλε απευθείας στον ημιτελικό.

Ο Κωνσταντίνος ανέβασε τους τρεις κριτές στη σκηνή και “έπαιξε” με το μυαλό τους, αφήνοντάς τους πραγματικά με το στόμα ανοικτό. Η Έλλη Κοκκίνου, λοιπόν, αποφάσισε να πατήσει το κουμπί, καθώς όπως τόνισε μετά: «Αυτό που έκανε ήταν εξωπραγματικό. Είχε ήδη φέρει ένα χαρτί γραμμένο και ζωγραφισμένο με το τι θα επιλέξει ο καθένας. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το έχει κάνει. Ο άνθρωπος είναι ταλέντο, υπερφυσικό ταλέντο».

Αυτοί πέρασαν στους ημιτελικούς από την πέμπτη μέρα των Judge Cuts

Η πέμπτη μέρα των Judge Cuts του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ολοκληρώθηκε με ακόμα τέσσερα ταλέντα να παίρνουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του show. Η Έλλη Κοκκίνου, ως καλεσμένη, είχε στη διάθεσή της ένα golden buzzer, το οποίο επέλεξε να το δώσει στον Κωνσταντίνο Σιουρούνη.

Στη συνέχεια, οι τρεις κριτές αφού αξιολόγησαν όλες τις εμφανίσεις, αποφάσισαν να στείλουν στους ημιτελικούς τους Blink Mike, Μαρία – Γιώτα και Dead Prezz.

Μέχρι στιγμής στους ημιτελικούς έχουν περάσει οι: Στέλιος Κερασίδης, Γιάννος Χάλαρης, Street Dance Crew, Street Gainz, Άννα Γερογιάν, La Comedie, Thompson Dancers, Angelo, Εν χορώ, Τέμο Εμινίδη, Αριάδνη Ρόβα, Lock n’ Roll, Βασίλης Γεωργακόπουλος, Κατερίνα και Ηλιάννα, SXS Cocos Loco, Λυδία Κανελλοπούλου, Κωνσταντίνος Σιουρούνης, Blink Mike, Μαρία – Γιώτα, Dead Prezz.

Δείτε τις εμφανίσεις των νικητών από την πέμπτη μέρα των Judge Cuts:

Κωνσταντίνος Σιουρούνης – Golden buzzer

Blink Mike

Μαρία και Γιώτα

Dead Prezz

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY