Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της για την "επίθεση" που δέχτηκε η γνωστή Influencer στα social media.

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα

Σήμερα το πρωί 30/5, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολίασαν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media εξαιτίας του επαγγελματικού ταξιδιού της στο Μιλάνο.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε στο τη δυσαρέσκειά της για αυτό που συμβαίνει εν έτη 2022, τονίζοντας ότι «έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι».




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY