Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Διπλή αποχώρηση στο Survivor! Σοκ και κλάματα στο συμβούλιο

Απίστευτη ανατροπή στο Survivor με τη διπλή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διπλή αποχώρηση στο Survivor! Σοκ και κλάματα στο συμβούλιο

Ο απόλυτος χαμός απόψε στο Survivor, καθώς κανείς δεν περίμενε κανείς να αποχωρήσει απόψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Συγκεκριμένα οι λαβωμένοι αυτής της εβδομάδας ήταν οι Διάσημοι, οι οποίοι έχασαν όλα τα αγωνίσματα για την ασυλία κι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν Κόκκινοι. Βέβαια το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών κι ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει από το πρώτο συμβούλιο ότι αυτήν την εβδομάδα, οι υποψήφιοι έπειτα από κάθε ψηφοφορία θα είναι δύο κι όχι ένας. Από το συμβούλιο της Κυριακής οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας υπήρχαν ακόμα δύο υποψήφιοι από τη ψηφοφορία που ήταν ο Απόστολος Ρουβάς κι η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδειξε τον τελευταίο υποψήφιο που ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προς έκπληξη πολλών.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε κι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος, ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει. Δάκρυα και συγκίνηση επικράτησαν για τις δύο ομάδες κι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και λύγισε.

«Η απόφαση του κοινού είναι σεβαστή. Δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Δεν θέλω να νιώθει άσχημα η Βρισηίδα που με έβαλε υποψήφιο γιατί ξέρω ότι δεν είχε κακό σκοπό. Θα σκεφτώ και το καλό γιατί ο Απόστολος έβγαλε ένα λογύδριο προχθές κι είπε από το κακό να βγάζεις το καλό Έχω να γυρίσω σε πολύ καλά πράγματα. Την οικογένειά μου, την δουλειά μου, την κοπέλα μου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αποχώρησε οικειοθελώς και σπάραξαν

Δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα οι Διάσημοι στο Survivor και μία ανατροπή ήρθε να ταράξει όλα τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Αθηνά Ευμορφιάδη αν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η ίδια. Ο λόγος ήταν πως θέλει να βρεθεί κοντά στο παιδί της, που της λείπει τρομερά. Τελικά η Αθηνά απάντησε θετικά κι έτσι αποχώρησε μαζί με τον Λάμπρο.

Μάλιστα η αρχική συγκίνηση και το σοκ των παικτών για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετατράπηκε σε οδύνη για την Αθηνά Ευμορφιάδη. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η φίλη της αποχωρεί από το Survivor και σπάραξε παρακαλώντας την να μείνει.

«Ναι θα αποχωρήσω. Νιώθω υπέροχα γιατί θα γυρίσω στο παιδί μου. Θα το πάλευα, δεν το συζητώ. Ομολογώ ότι πιέστηκα αλλά δεν παύει να χαίρομαι που θα γυρίσω στο παιδί μου… Κρατώ πολλά κι έχω αλλάξει μέσα μου σε πολλά» δήλωσε η Αθηνά.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY