Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Dancing with the Stars: Ανατροπή στην αποχώρηση – Η έκπληξη της Αραβανή (vids)

Οκτώ ζευγάρια διαγωνίστηκαν στη σκηνή του Dancing with the stars στο 10ο live χωρίς άγχος αυτή τη φορά, αφού η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Dancing with the Stars: Ανατροπή στην αποχώρηση – Η έκπληξη της Αραβανή (vids)

Οκτώ ζευγάρια διαγωνίστηκαν στη σκηνή του Dancing with the stars στο 10ο live χωρίς άγχος αυτή τη φορά, αφού η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Και αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, ένα από τα ζευγάρια, εκείνο που θα ήταν πρώτο στην τελική βαθμολογία από κριτές και κοινό, θα κέρδιζε ασυλία για το επόμενο live.

«Έχω να σας ανακοινώσω κάτι: Έχουμε ένα πασχαλινό δώρο για όλους εσάς, ή μάλλον δύο θα έλεγα καλύτερα. Απόψε το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει ασυλία για το επόμενο live. Και τι εννοώ με αυτό: Θα χορέψει κανονικά στο Dancing with the stars αλλά θα είναι εκτός διαγωνισμού. Σώζεται αυτόματα.

Και συνεχίζω, γιατί όπως σας είπα και πριν έχω δύο εκπλήξεις. Σήμερα ξεκινάμε οκτώ και θα τελειώσουμε 8. Δεν υπάρχει αποχώρηση. Όπως καταλαβαίνετε, απόψε απλά χορεύετε και το ευχαριστιέστε και είστε πανέτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή» ανακοίνωσε συγκεκριμένα η Ευαγγελία Αραβανή στους διαγωνιζόμενους stars.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που κέρδισε ασυλία αφού το αργεντίνικο τάνγκο της ενθουσίασε κριτές και κοινό. Ενθουσιάστηκε και η ίδια και σκαρφάλωσε στο τραπέζι των κριτών και φίλησε τον Γιώργο Λιάγκα!

Αναλυτικότερα στο 10ο live, τα αστέρια του Dancing with the stars εκτός από τη χορογραφία της εβδομάδας συνέχισαν τις ομαδικές χορογραφίες, σε δυάδες αυτή τη φορά και διαγωνίστηκαν στο cha cha (cha cha challenge). Οι δυάδες που διαγωνίστηκαν ήταν: Μαρία Κορινθίου και Βαγγέλης Κακουριώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Άνθιμος Ανανιάδης, Μυριέλλα Κουρεντή και Μιχάλης Σεΐτης, Όλγα Πηλιάκη και Κώστας Τσουρός.

Η βαθμολογία των κριτών:

Η Μαρία Κορινθίου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία  και πήραν 4 βαθμούς επιπλέον ο καθένας. Η βαθμολογία μετά την ομαδική χορογραφία:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και κάθισε στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars!
Πριν όμως ξεκινήσει της βαθμολογίες, ξεκίνησαν τα πειράγματα κυρίως με τον… διπλανό της στην κριτική επιτροπή, Γιώργο Λιάγκα.

«Ευαγγελία μου ξέρεις, εγώ ήρθα για έναν λόγο…» ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Λιάγκας την συμπλήρωσε: «Για να επιστρέψει στον ΑΝΤ1».

«Πέραν της μεγάλης επιστροφής, βεβαίως, ήθελα πολύ να κάτσω δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα», ξεκίνησε τα πειράγματα εκείνη.

«Α! Είμαι σίγουρη για αυτό. Κάθε γυναίκα θα ήθελε να κάτσει δίπλα στον Γιώργο», συνέχισε η Ευαγγελία Αραβανή.

«Ήρθες εδώ για να με δουλέψεις;», διαμαρτυρήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Γκαγκάκη συνέχισε: «Σου φέρονται βάναυσα, και άγρια και άδικα και είπα θέλω να κάτσω δίπλα να τον ενισχύσω».

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι δυάδες με τους παίκτες να συνεργάζονται με κάποιον άλλον διαγωνιζόμενο

zappit.gr – youtube.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY