Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Χρυσή τηλεόραση»: Η παρέμβαση του Παπαδάκη, η ομοιότητα Μουτσινά – Ρουβά και οι πόντιες ερωμένες

Τα highlights των εκπομπών

«Χρυσή τηλεόραση»: Η παρέμβαση του Παπαδάκη, η ομοιότητα Μουτσινά – Ρουβά και οι πόντιες ερωμένες

Η χρυσή τηλεόραση ξεκίνησε με το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη με το δώρο του Νίκου Μουτσινά.

Αμέσως μετά ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και είπε: «Σ’ ευχαριστώ Νίκο μου. Θέλω σε παρακαλώ πολύ να στείλεις ένα δέντρο και στη Φαίη Σκορδά, στο Ρουκ Ζουκ, στη Μαρία Μπεκατώρου και στον Θοδωρή Κυριακού. Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες μοιάζουμε.
Θα έρθω στην εκπομπή σου γιατί είσαι ανατρεπτικός, υπέροχος και νομίζω ότι κάνεις καταπληκτική δουλειά. Γι’αυτό σου λέω μοιάζουμε».

Η στήλη συνεχίστηκε με βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου που έκανε τη γυμναστική της στον αέρα της εκπομπής ενώ αμέσως μετά είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να χορεύει στο «Ευτυχείτε» και αν δηλώνει: «Μου στέλνουν μηνύματα στο Twitter τι αγγούρι είναι αυτό»

Τα παράπονα της Σίας στο The Bachelor, για το ότι η Αντζελίνα σχολίασε τις πλαστικές της, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του Νίκου Μουτσινά. «Όλοι έχετε κάνει πέρα από εμένα. Όχι Αγγελική ούτε εσύ είσαι ίδια, απλά τα κάνεις από μικρή», είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής.
Οι απαντήσεις ενός παίκτη του Ρουκ Ζουκ σχετικά με αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο στη ζωή του, άφησαν άφωνο τον Νίκο Μουτσινά ενώ το απόσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τα τρύπια βρακιά και τις πόντιες ερωμένες τον έκαναν να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την Αντελίνα Βαρθακούρη και τα κανάλια που τη διεκδικούν έκαναν τον Νίκο να αναλύσει τα τηλεοπτικά νέα των ημερών.

Στο επόμενο απόσπασμα παρακολουθήσαμε τον Αλέξη Μίχα να μεταφέρει το δικό του τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το House Of Fame και τα μέλη της κριτικής επιτροπής. «Εγώ θα βγω με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη στην εκπομπή αν πάει κάποιος από αυτούς», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Νίκο Μουτσινά να «προκαλεί» τα ονόματα που ακούγονται για το talent show να ανεβάσουν ψεύτικες αναρτήσεις ότι έκλεισαν με το κανάλι.
Μια έρευνα για το «Φαντασμαγορικό σεξ της φύσης που προσφέρουν τα φίδια» γέννησε ερωτηματικά στην παρέα της εκπομπής ενώ η στήλη έκλεισε με ένα απολαυστικό απόσπασμα από το The Voice. Σύζυγος διαγωνιζόμενου δήλωσε on air ότι η μικρή της κόρη μπερδεύει τον Σάκη Ρουβά με τον… Νίκο Μουτσινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε δέντρο στον Γιώργο Παπαδάκη (video)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Γιώργος Παπαδάκης: «Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Όταν υπόσχεσαι κάτι, να το πραγματοποιείς»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY