Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αστέρια στην άμμο: Αυτός είναι ο δυναμικός Ανδρέας της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου απολαμβάνει στην Ελλάδα ο Κούλλης Νικολάου μαζί με την οικογένειά του, την Κλαίρη και τα δυο παιδιά τους, τον Νεκτάριο και την Ελενίτσα.

Αστέρια στην άμμο: Αυτός είναι ο δυναμικός Ανδρέας της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου απολαμβάνει στην Ελλάδα ο Κούλλης Νικολάου μαζί με την οικογένειά του, την Κλαίρη και τα δυο παιδιά τους, τον Νεκτάριο και την Ελενίτσα.

Ο γνωστός παραγωγός και ηθοποιός βρέθηκε προχθές στη Θεσσαλονίκη, ενώ χθες ταξίδεψε στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα, όπου γυρίζεται από το 2017 το Τατουάζ. Από τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, ανέβασε τη φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα, γράφοντας: «ένα αστέρι έρχεται»!

Πρόκειται για τον Θεόφιλο Πασχάλη, ο οποίος – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr – θα υποδυθεί τον δυναμικό Ανδρέα από τη νέα σειρά που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής «GN Make It Productions», με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» από το ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη.

Ο νεαρός Θεόφιλος είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Κάλυμνο και μεγάλο όνειρό του ήταν η υποκριτική. Μάλιστα, ενώ σπούδαζε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς φοιτούσε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

View this post on Instagram

#lifeofaweirdo #manythanks #nightshot

A post shared by Theofilos Pasxalis (@theo_pasxalhs) on

Η πρώτη του παράσταση ήταν σε ηλικία 10 ετών ως μέλος της Θεατρικής ομάδας Καλύμνου, όπου εκδήλωσε την αγάπη του για το θέατρο και την υποκριτική.

Μάλιστα, στο Τατουάζ υποδύθηκε τον αδερφό του «Στέφανου Λαμπίρη», του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου κατάφερε να συνεργαστεί με την GN Make It Productions με τον Αντρέα Γεωργίου αλλά και τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος τρέχει την παραγωγή της νέας αυτής σειράς, η οποία προορίζεται για την απογευματική ζώνη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

View this post on Instagram

#followyourdreams #actingislife #manythanks

A post shared by Theofilos Pasxalis (@theo_pasxalhs) on

Λίγα λόγια για το Αστέρια στην Άμμο

«Το ομοίωμα της φρεγάτας καιγόταν στα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι, χαρίζοντας μια απόκοσμη λάμψη στον ουρανό κι η θάλασσα βάφτηκε κατακόκκινη, όταν κάποιος με κόλλησε στον τοίχο, πέρασε τα δάχτυλά του μέσα στα μαλλιά μου και με φίλησε παθιασμένα. Σύγχυση ένιωσα, γλυκιά ζάλη, καίγονταν τα πάντα μέσα μου και δροσίζονταν μαζί. Και τότε η νύχτα έγινε μέρα, ο ουρανός πιτσιλίστηκε ολόκληρος, πλημμύρισε γιορτινά πυροτεχνήματα, μαγευτικά χρωματικά εφέ. Κι ο άντρας που με μάγεψε με το φιλί του ήταν άφαντος…»

Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Ίωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσά τους, η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Η Αγαθονίκη και ο Ιάκωβος, άσβεστο μίσος και αμαρτίες. Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Μια αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το Α έως το Ω. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες…

Υπενθυμίζεται πως τη μεταφορά του «Αστέρια στην άμμο» σε σενάριο θα έχει την επιμέλεια της Ρένας Ρίγγα και ο Θεόδωρος Νικολαΐδης θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς και η παραγωγή από την GN Make It Productions!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου μετά το Τατουάζ

Αστέρια στην άμμο: Βρέθηκε η «Αλεξία» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου! (pics)

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το Τατουάζ! – Τελειώνει στο β’ κύκλο η σειρά

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το τέλος του Τατουάζ – Ο κρυφός έρωτας στα παρασκήνια της σειράς

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τις δύο σειρές που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY