Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αποκαλυπτικό: Όλο το παρασκήνιο για την μεταγραφή των «Μπρουσκικών» στον Alpha

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την μεταγραφή της χρονιάς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου από τον ΑΝΤ1, όπου σημείωσαν και σημειώνουν τεράστια επιτυχία με το Μπρούσκο, στον Alpha συζήτησαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon.

Αποκαλυπτικό: Όλο το παρασκήνιο για την μεταγραφή των «Μπρουσκικών» στον Alpha

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την μεταγραφή της χρονιάς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου από τον ΑΝΤ1, όπου σημείωσαν και σημειώνουν τεράστια επιτυχία με το Μπρούσκο, στον Alpha συζήτησαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon.

Αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου μετέφερε τα όσα λένε στο κανάλι του Αμαρουσίου για την υπόθεση που «έσκασε» σαν βόμβα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, από τον ΑΝΤ1 εκείνο που λένε είναι πως γνώριζαν από την πρώτη στιγμή τις συζητήσεις της τριάδας των επιτυχιών με τον Alpha και τον ΣΚΑΪ, και στις μεταξύ τους συζητήσεις έγινε κουβέντα για τρεις σειρές (Τατουάζ, Κόκκινο Νυφικό και 8 Λέξεις).

Επιθυμία του Αντρέα Γεωργίου, πάντα με τα όσα λένε στο κανάλι του Αμαρουσίου, ήταν να προβληθούν του χρόνου και οι τρεις σειρές, όμως οι ιθύνοντες του σταθμού ήταν αρνητικοί σε κάτι τέτοιο και απάντησαν πως δεν γίνεται ένας δημιουργός να έχει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με τις σειρές του. Κάπως έτσι του έδειξαν την έξοδο ή τον ανάγκασαν να μιλήσει με τα άλλα κανάλια.

Πριν από την προβολή βίντεο με το ρεπορτάζ, ο Μένιος Φουρθιώτης στάθηκε στο γεγονός πως ο ΑΝΤ1 ήταν εκείνος που είχε επωφεληθεί από τη συνεργασία του με τους Γεωργίου, Νικολάου και Δημητρίου, καθώς το Μπρούσκο έφτασε να προβάλλεται σε περισσότερες από 50 χώρες και τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο του καναλιού φτάνουν σε πολλά εκατ. ευρώ, με τους δημιουργούς να μην έχουν πάρει ούτε ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του alterinfo.gr.

Στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη συνέχεια στο βίντεο αναφέρθηκαν ξανά τα όσα αποκάλυψε την Παρασκευή ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», ενώ λίγο αργότερα ειπώθηκε πως ο Αντρέας Γεωργίου είχε σε πρώτο πλάνο τον ΑΝΤ1, επειδή ήταν το κανάλι που τον ανάδειξε και τον έκανε γνωστό πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο (μην ξεχνάμε πως είναι πρώτος με 1,1 εκατ. θαυμαστές στο Instagram).

Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο, ο Μένιος Φουρθιώτης πήρε τον λόγο και υπογράμμισε πως το καλοκαίρι που μας έρχεται λήγει το συμβόλαιο του Αντρέα Γεωργίου και των συνεργατών του με τον ΑΝΤ1, με τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός είχε μιλήσει από πέρσι με τους διευθυντές του καναλιού του Αμαρουσίου και τους είχε πει για τα πλάνα του, και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά.

Το θέμα, όμως, κόλλησε στις υπογραφές, καθώς ο ΑΝΤ1 ενώ προσέφερε πενταετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας στους δημιουργούς του Μπρούσκο για το «Τατουάζ» υπήρξαν εκ νέου ενστάσεις για το «Κόκκινο Νυφικό», όπως σας είχε μεταφέρει πρώτο το alterinfo.gr πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής των «Αποκαλυπτικών» τόνισε πως τα χρήματα για τους Γεωργίου, Νικολάου και Δημητρίου ήταν περισσότερα από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν υπέγραψαν και τους μετέφεραν το γεγονός πως συζητούν με τα άλλα κανάλια. Μετά το «μπάχαλο» που υπήρξε με την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και τους… διευθυντάδες που δεν έπαιρνε κανείς πρωτοβουλία, πιθανότατα επειδή είχαν ενοχληθεί από τις συζητήσεις που είχε στο πρόσφατο παρελθόν ο Αντρέας Γεωργίου με τον Θοδωρή Κυριακού, κανείς δεν άκουσε τα όσα τους είπε στις τελευταίες τους επαφές και ήρθε η μεταγραφή «βόμβα».

Από την άλλη πλευρά, ο Alpha εκτίμησε από την πρώτη στιγμή τις δύο σειρές (Τατουάζ και Κόκκινο Νυφικό), ενώ παράλληλα το κανάλι έδωσε τη δυνατότητα στον Αντρέα Γεωργίου να κάνει ταινία μέσα από τη Village Cinemas, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Κοντομηνά.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι ζήτησε περισσότερα λεφτά από τον ΑΝΤ1, όπως έγραψαν κάποιοι, και ο Φουρθιώτης επανέλαβε το γεγονός πως το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν κερδισμένο σε όλα τα επίπεδα από τη συνεργασία τους. Δηλαδή, από την τηλεθέαση που έχει το Μπρούσκο και τα Δίδυμα Φεγγάρια, όπως και από την επιτυχία που σημειώνει η σειρά στο εξωτερικό και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έσοδο για τον σταθμό.

Δείτε το βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tην τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα ο Alpha!
Η απίστευτη φωτογραφία του Αντρέα Γεωργίου για το «Κόκκινο Νυφικό»
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η αλήθεια γιατί δεν έχουν υπογράψει Γεωργίου-Νικολάου στον ΑΝΤ1
Μητέρα γνωστού ηθοποιού θα παίξει στο «Κόκκινο νυφικό»! (pic)
Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Επιτέλους το παραδέχθηκαν!
Αποκλειστικό: Έρχεται το remake του «Μπρούσκο»!
Μπρούσκο: Πού έχει χαθεί ο «Σήφης»;
Ανδρέας Γεωργίου: Δεν φαντάζεστε που θα γίνουν γυρίσματα για το «Κόκκινο νυφικό» (pics-vids)
Κόκκινο νυφικό: Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με πρωταγωνιστή της σειράς
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μεταμορφώνεται σε ντέντεκτιβ για το «Κόκκινο νυφικό» (pic-vids)
«Η αξέχαστη νύχτα» του Ανδρέα Γεωργίου με την Ελένη Βαΐτσου! (pic)
Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μυστηριώδους πρωταγωνίστριας (pics)
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY