Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αντώνης Κανάκης: Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα – «Ας μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Θα τα πούμε την επόμενη σεζόν»

Όσα είπε στο τέλος της εκπομπής.

Αντώνης Κανάκης: Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα – «Ας μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Θα τα πούμε την επόμενη σεζόν»

Αυλαία έριξαν οι Ράδιο Αρβύλα και για αυτή τη σεζόν, με τον Αντώνη Κανάκη να δίνει ξανά το δικό του μήνυμα για όσα συνέβησαν όλη τη χρονιά!

«Είναι το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για τη σεζόν. Για άλλη μια φορά ήταν μια σεζόν με δύο πρόσωπα. Το δυσάρεστο είναι αυτή η σαπίλα γύρω μας που μας επηρεάζει πολύ. Έχει αλλάξει ο κόσμος ρε γαμώτο και γίνονται περίεργα πράγματα. Από πέρυσι από τα Τέμπη δεν έχουμε συνέλθει ακόμη, δεν έχουμε έρθει στα ίσα μας. Πέρυσι ζήσαμε το έγκλημα και φέτος ζήσαμε την πιο ξεδιάντροπη συγκάλυψη. Μια συγκάλυψη που μας γέμισε οργή, θλίψη, πρόσβαλε τους ανθρώπους που έφυγαν και μετά τη νοημοσύνη όλων μας. Έγινε μέσα στα μούτρα μας για να θαφτούν οι ευθύνες και έγινε με την αλαζονεία του “έλα μωρέ θα το ξεχάσουν”. Αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας και να φιλοξενήσουμε πολιτικό αρχηγό και συγκεκριμένα τον κ. Μητσοτάκη που απέφυγε τη συνέντευξη αυτή! Είναι θλιβερό και δυσάρεστο γιατί οφείλει να μιλήσει. Είναι σχεδόν ντροπή να κρύβεται ο πρωθυπουργός της χώρας. Και σήμερα δίνει συνέντευξη στην ανιψιά του!

Όλο αυτό το κομμάτι ήταν το άσχημο κομμάτι. Από την άλλη υπήρχε το όμορφο κομμάτι. Η επικοινωνία μαζί σας, βρισκόμαστε εδώ και είναι κάτι ωραίο που συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και τους συνεργάτες μας. Ξέρουν ποιοι είναι που στηρίζουν πάρα πολύ! Τους τεχνικούς μας, ο “προδότης”, ο Γρηγόρης. Το λέμε κάθε φορά που κλείνουμε την εκπομπή αλλά το εννοούμε από την καρδιά μας. Καλό Πάσχα, να το χαρείτε το καλοκαίρι γιατί είναι το μόνο που έχει απομείνει να χαρούμε. Όσο κι αν ο κόσμος μας γίνεται δύσκολος να βλέπουμε την θετική πλευρά, ας τη βλέπουμε και να μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Θα τα πούμε την επόμενη σεζόν».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY