Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αμαλία Καβάλη: Δε φαντάζεστε πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Αμαλία Καβάλη αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πώς έγινε η πρόταση από τις "Άγριες Μέλισσες"

Αμαλία Καβάλη: Δε φαντάζεστε πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Την Αμαλία Καβάλη υποδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής “Ελένη”.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Το Ναυάγιο” παραχώρησε συνέντευξη στη διάσημη παρουσιάστρια του Mega αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, μέσα από την οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

«Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι το θέατρο και η υποκριτική θα μπορέσουν να με ζήσουν και μου ζήτησαν να σπουδάσω πρώτα κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω αυτό το άγχος. Όντως έχω περάσει αρκετή ανεργία μέχρι να ορθοποδήσω».




Έπειτα αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή έδωσε εξετάσεις σε δραματικές σχολές στο Λονδίνο, αλλά δεν πέρασε κι έτσι συνέχισε τις σπουδές της στα Οικονομικά.

«Επειδή δεν πέρασα πίστευα ότι δεν το έχω. Όμως δεν αισθανόμουν ευτυχισμένη αν και είχα καταφέρει να είμαι σε ένα καλό σημείο. Τότε αποφάσισα να κατέβω στην Ελλάδα και να σπουδάσω υποκριτική. Είχα βάλει στόχους και είχα πει ότι αν δεν καταφέρω στην πενταετία να έχω τη δουλειά μου στρωμένη θα επιστρέψω στα Οικονομικά».

Αναφερομένη στο πώς δέχτηκε πρόταση να παίξει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», είπε: «Έκανα ένα σεμινάριο με την Δανάη Λουκάκη και μου είπε για τα δοκιμαστικά της σειράς, έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ…».




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY