Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Εγκλωβίζεται μέσα στο σπίτι του Ρουσσέα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Εγκλωβίζεται μέσα στο σπίτι του Ρουσσέα

Η Δήμητρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», κάποια στιγμή εγκλωβίζεται μέσα στο σπίτι του Ρουσσέα όταν κάποιος επιστρέφει την ώρα που εκείνη ψάχνει στοιχεία.

Τα παίζει όλα για όλα

Ο Γιώργης ανησυχεί πολύ με την μυστική αποστολή που έχει αναλάβει η Δήμητρα και συνέχεια της το εκφράζει, αλλά και εκείνη του λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα φέρει εις πέρας αυτό που της έχουν αναθέσει.

Κάθε φορά που ο Ρουσσέας και η γυναίκα του φεύγουν από το σπίτι η Δήμητρα βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει μέσα ερευνώντας τους χώρους και παίρνοντας φωτογραφίες από ότι πιστεύει ότι θα τους είναι χρήσιμο για την υπόθεση που ερευνούν. Όλες οι κινήσεις της γίνονται πάντα πολύ προσεκτικά με τη βοήθεια του συναδέλφου της, κλείνοντας τις κάμερες για να μην υπάρχει υλικό και την εντοπίσουν.

Κάποια στιγμή που πάλι η Δήμητρα σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, έχει μπει μέσα στο σπίτι για να βρει στοιχεία, επιστρέφει κάποιος και εκείνη εγκλωβίζεται μέσα χωρίς να υπάρχει τρόπος διαφυγής. Με ψυχραιμία όπως θα δούμε τελικά στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Δήμητρα τα καταφέρνει και ξεφεύγει χωρίς να την πάρουν είδηση.

Έτσι όπως είναι μεταμφιεσμένη με την κόκκινη περούκα, πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη και η Μαρίνα που την βλέπει δεν την αναγνωρίζει και πιστεύει ότι πρόκειται για παράνομη σχέση.

Εντωμεταξύ η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται όπως θα δούμε και η Δήμητρα αποφασίζει να κάνει ότι χρειάζεται για να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Πόσο επικίνδυνο είναι άραγε αυτό; θα τα καταφέρει χωρίς να γίνει αντιληπτή;

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY