Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Άγριες μέλισσες»: Ο Λάμπρος στο κατώφλι της Ελένης (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (31/10) επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής του ANT1, στις 22:45.

«Άγριες μέλισσες»: Ο Λάμπρος στο κατώφλι της Ελένης (trailer)

Τι θα δούμε στο επόμενο (31/10) επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής του ANT1, στις 22:45.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 21

Τα λόγια της μεθυσμένης Ασημίνας κάνουν τον Νικηφόρο να υποψιαστεί τις τρεις αδερφές και να ψάξει σε βάθος την αληθινή σημασία τους.

Η Θεοδοσία ξεμπροστιάζει την Ελένη για το παρελθόν, γεγονός που κάνει τον Λάμπρο να συγκρουστεί μαζί της. Ο Δούκας γι’ ακόμα μια φορά αποφασίζει να παίξει βρώμικα για να πάρει τα χωράφια της Ελένης.

Προσπαθεί να στρέψει εναντίον της ολόκληρο το χωριό. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να πετύχει το στόχο του; Η Δρόσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Κυπραίο να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε υποψίες για το ποιόν του.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος έρχεται στα όρια του, όταν ανακαλύπτει τα δόλια σχέδια της Μυρσίνης εναντίον της Ασημίνας, ενώ μια συζήτηση με την Ανέτ οδηγεί τον Λάμπρο στο κατώφλι της Ελένης, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το μοιραίο πάθος που τους ενώνει…

Το σενάριο υπογράφει η καταξιωμένη Μελίνα Τσαμπάνη.
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.
Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης
Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY