Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νίκος Βέρτης: Ανακοίνωσε άνοιγμα του ΥΤΟΝ πριν τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για βιαστικές ανακοινώσεις ή κινήσεις από μεριάς καλλιτεχνών και επιχειρηματιών.

Νίκος Βέρτης: Ανακοίνωσε άνοιγμα του ΥΤΟΝ πριν τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Σε μία απρόσμενη και ίσως βιαστική κίνηση φαίνεται προχώρησε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος ανακοίνωσε πως από τις 2 Ιουλίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων θα επιστρέψει στη σκηνή του YTON.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση που έρχεται σχεδόν ένα 24ωρο πριν από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ή το μήνυμα που θα στείλει ο πρωθυπουργός για το άνοιγμα κάποιων επιχειρήσεων, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για εμβολιασμένους ή μη.

Δηλαδή πριν καν η Κυβέρνηση μάς ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι, όπως εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ή μπαρ (και τις ώρες λειτουργίας αυτών), ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε πως ανοίγει το ΥΤΟΝ χωρίς καμία ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης ή τον κόσμο που θα φιλοξενήσει σε αυτό.

Θυμίζουμε πως από τα ρεπορτάζ εκείνο που προκύπτει μεταξύ άλλων «προνομίων» είναι πως θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς περιορισμούς σε θεάματα για εμβολιασμένους, ενώ παράλληλα οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν 100% του δυναμικού τους και άλλες που επιλέξουν το «μεικτό» σύστημα θα πέσουν κατά πάσα πιθανότητα στο μισό.

Μία από τις επιχειρήσεις που επρόκειτο να ξεκινήσει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν ήταν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία από αύριο θα προχωρούσε στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά έκανε πίσω εν αναμονή των κυβερνητικών αποφάσεων, ξεκαθαρίζοντας πως στο γήπεδο θα πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή εκείνοι που έχουν νοσήσει και έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος καλλιτέχνης/επιχειρηματίας είχε προχωρήσει το περσινό καλοκαίρι στην πρωτόγνωρη κίνηση να ανοίξει το μαγαζί που νοικιάζει στη Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα (!), κάτι που είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως από τα Μέσα και τους χρήστες στα social media.

Άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για βιαστικές ανακοινώσεις ή κινήσεις από μεριάς καλλιτεχνών και επιχειρηματιών, αφού πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε κίνησή μας, καθώς μία απότομη αύξηση των κρουσμάτων θα μπορούσε να δημιουργήσει πάλι πρόβλημα στους ανθρώπους ή τις εταιρίες που εμπλέκονται άμεσα με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY