Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Happy Traveller: Ένα όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι που αξίζει να ζήσεις!

Από τα μοναχικά ταξίδια ο Ευτύχης είναι πλέον ένας οικογενειάρχης, ο οποίος συνεχίζει με την γυναίκα και συνοδοιπόρο του, και μαζί καταφέρνουν να παρουσιάσουν μέρη μαγικά, ονειρεμένα που θέλεις αν σου δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείς!

Happy Traveller: Ένα όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι που αξίζει να ζήσεις!

Την έκτη σεζόν προβολής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ολοκλήρωσε το «Happy Traveller».

Η ταξιδιωτική εκπομπή που φέρει την υπογραφή του Ευτύχη Μπλέτσα, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Ηλέκτρα, πλέον το μωρό τους και φυσικά τον Ηρακλή, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχθούν ένα ακόμη μέλος στην πανέμορφη οικογένειά τους, έχουν καταφέρει να μας ταξιδέψουν σε μοναδικά μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για μία τέλεια οργανωμένη για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή που γίνεται με πολλή αγάπη και μπόλικο μεράκι για αναζήτηση νέων προορισμών που θα μεταφέρουν σε όλους εμάς που αγαπάμε τα ταξίδια, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, δίνοντας τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε μέσα από τη μικρή οθόνη και να μάθουμε τα κρυμμένα μυστικά της χώρας μας και να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς, όπως θα τα βιώναμε και εμείς οι ίδιοι.

Ο Ευτύχης ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα με την «Κουζίνα της μαμάς», η οποία προβλήθηκε αρχικά στην ΕΡΤ3 το 2005 και μετέπειτα μετακόμισε στον Alpha που έγινε ευρέως γνωστός μέχρι το 2009, όταν και ολοκληρώθηκε ο κύκλος της συγκεκριμένης μαγειρικής εκπομπής. Από εκείνη την εποχή υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που θέλοντας να μειώσουν την δουλειά του, έβρισκαν διάφορα υποτιμητικά σχόλια για εκείνον, πιστεύοντας ότι έτσι θα λυγίσει.

Ωστόσο, ο Ευτύχης κατάφερε να συνεχίσει και να έχει μία από τις μακροβιότερες, αν όχι τη μακροβιότερη, ταξιδιωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, ενώ παράλληλα γνωρίζει τεράστια απήχηση με αυτό που κάνει μέσα από το κανάλι του στο YouTube, ενώ σίγουρα κάποιος αν θελήσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Happy Traveller για να ψάξει έναν οδηγό για να μπορέσει να γίνει καλύτερο το ταξίδι του.

Από τα μοναχικά ταξίδια ο Ευτύχης είναι πλέον ένας οικογενειάρχης, ο οποίος συνεχίζει με την γυναίκα και συνοδοιπόρο του, η οποία έχει τον ρόλο της αρχισυντάκτριας και μαζί καταφέρνουν να παρουσιάσουν σε εμάς μέρη μαγικά, ονειρεμένα που θέλεις αν σου δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείς και να ζήσεις ανάλογες εμπειρίες όπως εκείνοι.

Παράλληλα, δίνουν και την ευκαιρία σε νεαρά ζευγάρια όπως είναι και οι ίδιοι, να καταλάβουν ότι ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση και προετοιμασία, όσο μικρό και αν είναι το παιδί και με το καλό τα παιδιά τους για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Στο τελευταίο (μοναχικό και συνάμα μοναδικό) ταξίδι του Ευτύχη Μπλέτσα στην Ουγκάντα βιώσαμε συναισθήματα που ο ίδιος κατάφερε να μας περάσει από τις εικόνες που κατέγραψε στην χώρα της αφρικανικής ηπείρου, ενώ το φινάλε της εκπομπής είναι από εκείνα που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος που λατρεύει τα ταξίδια.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε και να «ταξιδέψετε» και εσείς σε μία χώρα που η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αγαπητή, τα παιδιά μαθαίνουν για τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ενώ σε κάποια σχολεία έχουν μάθει και τον Εθνικό μας ύμνο. Ο πάτερ Αντώνιος είναι ένας άνθρωπος που σπούδασε για κάποιο καιρό στη χώρα μας και κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του για την Ελλάδα στα νέα παιδιά που έχει υπό τη σκέπη της η μητρόπολη της Ουγκάντας.

Μαθήματα ζωής που μόνο αν ταξιδέψεις ή συναναστρέφεσαι με κάθε λογής ανθρώπους μπορείς να βιώσεις και να γίνεις πιο πλούσιος, όχι σε υλικά αγαθά, αλλά σε συναισθήματα και παραστάσεις που αργότερα μπορείς να μεταφέρεις στους τηλεθεατές όπως κάνει ο Ευτύχης με την Ηλέκτρα ή ως απλός ταξιδιώτης σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μακάρι η ζωή όλων να ήταν ένα όμορφο ταξίδι, όπως τα ταξίδια που μας ταξίδευε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Ευτύχης, η Ηλέκτρα μαζί με το μωρό τους και φυσικά ο αξιαγάπητος Ηρακλης!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY