Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Μπαμπάδες με Ρούμι: Η Μαρία Φιλίππου αποκάλυψε την παράσταση που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου

Μία παρέα σπουδαίων ηθοποιών θα συναντηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο.

Μπαμπάδες με Ρούμι: Η Μαρία Φιλίππου αποκάλυψε την παράσταση που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου

Μία παρέα σπουδαίων ηθοποιών θα συναντηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Φιλίππου στην Ελένη Μενεγάκη, θα συνεργαστεί το καλοκαίρι με τον Κούλλη Νικολάου και τον Γιώργο Παρτσαλάκη στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» των Ρέππα-Παπαθανασίου για 20 τουλάχιστον παραστάσεις στη Μεγαλόνησο.

Μαζί τους θα είναι η Σοφία Καλή, Αστέρω Κυπριανού και η Νίκη Λάμη.

Την οργάνωση παραγωγής έχει ο Κούλλης Νικολάου με την GN Make it Production, την εταιρεία που έχουν δημιουργήσει με τον Αντρέα Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Λίγα Λόγια για το έργο…

Πρόκειται για ένα έργο που καταπιάνεται με το σήμερα και που στοχεύει να καταδείξει τα έντονα προβλήματα της καθημερινότητας μας ενώ ταυτόχρονα υπονομεύει την ζοφερή πραγματικότητα με τρόπο που προκαλεί το γέλιο.

Το έργο σχολιάζει τα κοινωνικά προβλήματα όπως έχουν μεταλλαχθεί και υφίστανται σήμερα. Εύκολο χρήμα, «αρπαχτές», και μετανάστες είναι οι βασικοί του άξονες. Σε δευτερεύοντες ρόλους έρχονται ο ρατσισμός, που δηλητηριάζει αργά, αλλά σταθερά τις αξίες μας, καθώς και τα μεταλλαγμένα όνειρα μια κοινωνίας που επικοινωνεί μέσω facebook και SMS.

Διαθέτει ακόμα επώνυμα αυτοκίνητα και ακίνητα – άσχετα αν τα χρωστάει και δεν έχει τον επιούσιο – αγωνιά για τις επόμενες περικοπές μισθών και συντάξεων, προκειμένου να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό άρμα της ανάπτυξης, που έρχεται – αλίμονο – μόνο με την καταβολή δόσεων από τους δανειστές και νέα μέτρα.

Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται μια Ελλάδα καλά κρυμμένη που αγωνίζεται να σβήσει το τριτοκοσμικό της παρελθόν και να αποδείξει την ευρωπαϊκή της ταυτότητα, θυσιάζοντας όμως στοιχεία της πολιτισμικής της διαφορετικότητας, όπως την γλώσσα.

Οι χαρακτήρες αυτού του έργου είναι μονάδες μιας κοινωνίας που έχει ήδη θέσει τις αξίες της σε έκπτωση και έχουν απολέσει εδώ και καιρό την αθωότητα τους. Οι ανατρεπτικές καταστάσεις , γραμμένες για να προκαλέσουν γέλιο, παρωδούν αφάνταστα την σύγχρονη ζωή μας αγγίζοντας τα όρια του μπουρλέσκ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY