Εκποίηση – παζάρι βιβλίου στο River West

Τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίων οργανώνει και πάλι το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπολών Ελλάδας. Συγκεκριμένα, από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 του μήνα οι φίλοι των βιβλίου θα μπορούν να επισκεφτούν το River West, στη Λεωφόρο Κηφισού 96 δίπλα στο ΙΚΕΑ, απολαμβάνοντας εκπτώσεις που φτάνουν το 70%.\r\n\r\nΜέσα στον φιλόξενο χώρο του εμπορικού κέντρου αυτόν τον Δεκέμβριο 100 εκδότες με 150.000 βιβλία, με εκπτώσεις από 70% που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.\r\n\r\nΟι τιμές πώλησης των βιβλίων αρχίζουν από 0,50 λεπτά\r\n\r\nΑυτές τις γιορτές χαρίστε στους αγαπημένους σας βιβλία από την εκποίηση – παζάρι βιβλίου στο River West, μέσα από μια τεράστια ποικιλία τίτλων.\r\n\r\nΘα βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μόνο το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος μπορεί να εγγυηθεί. Το Σωματείο ελέγχει σχολαστικά όλους τους τίτλους των βιβλίων και τις τιμές, ώστε η τιμή εκποίησης να είναι έως το 30% της αρχικής τιμής του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία. Στην εκποίηση – παζάρι βιβλίου του Ε.Σ.Ε.Β.Ε. στο εμπορικό κέντρο River West ο μοναδικός περιορισμός είναι τα εκποιούμενα βιβλία να μην έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία πενταετία.\r\n\r\nΤο σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση, είναι ένα από τα δύο σωματεία που συνδιοργανώνουν την ετήσια εκδήλωση εκποίηση – παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος.\r\n\r\nΟι Έλληνες εκδότες αντιδρούν στα αδιέξοδα της  οικονομικής κρίσης με διέξοδο πολιτισμού, διαθέτοντας στο κοινό βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, κάνοντας τα προσιτά σε όλους.\r\nΌλα τα βιβλία έχουν ετικέτα με την τιμή πώλησης τους στην εκποίηση, ώστε από πριν να μπορεί να δει κανείς την τιμή πριν φτάσει στο ταμείο. Ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα εξυπηρετεί ταχύτατα τους πελάτες στα ταμεία.\r\n\r\nΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του River West, χωρίς κανένα εισιτήριο, χωρίς κανένα περιορισμό στις αγορές (μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ένα μόνο βιβλίο) με δωρεάν parking.\r\n\r\nΏρες λειτουργίας: Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.\r\nΣάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή κλειστά.\r\nΚυριακή 23-12-2012 (από 09:00-18:00)\r\nΔευτέρα 24-12-2012 και Δευτέρα 31-12-2012 (από 09:00-18:00)\r\n\r\n\r\n

Τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίων οργανώνει και πάλι το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπολών Ελλάδας. Συγκεκριμένα, από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 του μήνα οι φίλοι των βιβλίου θα μπορούν να επισκεφτούν το River West, στη Λεωφόρο Κηφισού 96 δίπλα στο ΙΚΕΑ, απολαμβάνοντας εκπτώσεις που φτάνουν το 70%.

\r\n

 

\r\n

Μέσα στον φιλόξενο χώρο του εμπορικού κέντρου αυτόν τον Δεκέμβριο 100 εκδότες με 150.000 βιβλία, με εκπτώσεις από 70% που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.

\r\n

\r\n

Οι τιμές πώλησης των βιβλίων αρχίζουν από 0,50 λεπτά

\r\n

\r\n

Αυτές τις γιορτές χαρίστε στους αγαπημένους σας βιβλία από την εκποίηση – παζάρι βιβλίου στο River West, μέσα από μια τεράστια ποικιλία τίτλων.

\r\n

\r\n

Θα βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μόνο το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος μπορεί να εγγυηθεί. Το Σωματείο ελέγχει σχολαστικά όλους τους τίτλους των βιβλίων και τις τιμές, ώστε η τιμή εκποίησης να είναι έως το 30% της αρχικής τιμής του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία. Στην εκποίηση – παζάρι βιβλίου του Ε.Σ.Ε.Β.Ε. στο εμπορικό κέντρο River West ο μοναδικός περιορισμός είναι τα εκποιούμενα βιβλία να μην έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία πενταετία.

\r\n

\r\n

Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση, είναι ένα από τα δύο σωματεία που συνδιοργανώνουν την ετήσια εκδήλωση εκποίηση – παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος.

\r\n

\r\n

Οι Έλληνες εκδότες αντιδρούν στα αδιέξοδα της  οικονομικής κρίσης με διέξοδο πολιτισμού, διαθέτοντας στο κοινό βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, κάνοντας τα προσιτά σε όλους.

\r\n

Όλα τα βιβλία έχουν ετικέτα με την τιμή πώλησης τους στην εκποίηση, ώστε από πριν να μπορεί να δει κανείς την τιμή πριν φτάσει στο ταμείο. Ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα εξυπηρετεί ταχύτατα τους πελάτες στα ταμεία.

\r\n

\r\n

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του River West, χωρίς κανένα εισιτήριο, χωρίς κανένα περιορισμό στις αγορές (μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και ένα μόνο βιβλίο) με δωρεάν parking.

\r\n

\r\n

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.

\r\n

Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή κλειστά.

\r\n

Κυριακή 23-12-2012 (από 09:00-18:00)

\r\n

Δευτέρα 24-12-2012 και Δευτέρα 31-12-2012 (από 09:00-18:00)

\r\n\r\n

Related posts