Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποδόσφαιρο θρηνεί για τον Ρέγες: Τα «αντίο» των ομάδων όπου αγωνίστηκε

Από μηνύματα θλίψης κατακλύστηκαν τα social media, μετά τον άδικο θάνατο που βρήκε ο Αντόνιο Ρέγες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το ποδόσφαιρο θρηνεί για τον Ρέγες: Τα «αντίο» των ομάδων όπου αγωνίστηκε

Από μηνύματα θλίψης κατακλύστηκαν τα social media, μετά τον άδικο θάνατο που βρήκε ο Αντόνιο Ρέγες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ανάμεσά τους και μηνύματα από μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους που έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους για το τραγικό συμβάν.

Το νέο μοιράστηκαν πρώτες οι Σεβίλλη και Εξτρεμαδούρα, η πρώτη ως η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της και η δεύτερη ως η ομάδα που αγωνιζόταν φέτος.

Από κει και πέρα, συνετριμένες εμφανίστηκαν και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά καιρούς ο 35χρονος άτυχος ποδοσφαιριστής…

Η Άρσεναλ, από όπου πέρασε ο Ρέγες την διετία 2004-2006 έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλοι στην Άρσεναλ είμαστε συντετριμμένοι από τα σοκαριστικά νέα για τον θάνατο του πρώην παίκτη μας, Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ισπανία.

Ήταν μέλος της ομάδας “invincibles”, ήταν πολύ δημοφιλής στην ομάδα και θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο ως δανεικός, την περίοδο 2006-07, έγραψε: «Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τον παίκτη της ομάδας μας, Ζοσέ Αντόνιο Ρέγες. Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του, συμμετέχοντας στη θλίψη που προκάλεσε η απώλειά του. Επίσης εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην τωρινή του ομάδα, Εξτρεμαδούρα».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2007-2011 έγραψε: «Η οικογένεια της Ατλέτικο θρηνεί. Ο πρώην παίκτης μας, Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε. Θα είσαι για πάντας στις καρδιές μας».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μπενφίκα, στην οποία ο πρόεδρος Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, αναφέρει: «Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη και ταραχή ενημερωθήκαμε για το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τον πρώην παίκτη μας, Ζοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε ηλικία 35 ετών. Προσωπικά και εκ μέρους της Μπενφίκα εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του, την αλληλεγγύη μου και τη θλίψη στη δύσκολη και θλιβερή στιγμή. Ο αθλητής και υποδειγματικός άνθρωπος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας».

Η Εσπανιόλ, από όπου πέρασε για τη σεζόν 2016-17, αναφέρει: «Είναι μια μέρα γεμάτη στενοχώρια για όλη την οικογένεια. Ο πρώην παίκτης μας Ζοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε. Από την Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας και να μεταφέρουμε την υποστήριξή μας στην οικογένειά του και στη Σεβίλλη. Επίσης, στην Εξτρεμαδούρα, όπου αγωνιζόταν αυτή την περίοδο. Μια πολύ δυνατή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά από εμάς».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY