Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ύποπτος για την ένοπλη επίθεση στη Μόσχα

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στον διεθνή Τύπο καταγράφει την στιγμή που άνδρας με σκούρο φούτερ και κουκούλα οδηγείται σιδεροδέσμιος από δύο Ρώσους αστυνομικούς, σε περιπολικό.

Συνελήφθη ύποπτος για την ένοπλη επίθεση στη Μόσχα

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για το μακελειό με τουλάχιστον 40 νεκρούς και 100 τραυματίες, που σημειώθηκε νωρίτερα σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα, προχώρησαν οι ρωσικές αρχές.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στον διεθνή Τύπο καταγράφει την στιγμή που άνδρας με σκούρο φούτερ και κουκούλα οδηγείται σιδεροδέσμιος από δύο Ρώσους πάνοπλους αστυνομικούς σε περιπολικό.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής όταν τουλάχιστον πέντε ένοπλοι άνοιξαν πυρ αδιακρίτως στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall στο Κρασνογκόρσκ κοντά στη Μόσχα.

Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα κατά τη διάρκεια συναυλίας του ροκ συγκροτήματος “Picnic” ενώ αναφορές από τα ρωσικά μιλούν και για χρήση εκρηκτικών από τους ενόπλους.

Βίντεο στα κοινωνικά μέσα δείχνουν να βγαίνουν φλόγες από το κτίριο ενώ φέρεται να έχει καταρρεύσει και η στέγη. Παράλληλα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για δεύτερη έκρηξη στο Circus City Hall.

Δύο ελικόπτερα έχουν σταλεί στο κτίριο του Δημαρχείου Crocus και κάνουν ρίψεις νερού για να σβήσουν τη φωτιά, δήλωσε στο TASS το Κεντρικό Τμήμα του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες φορούσαν ρούχα παραλλαγής κατά την επίθεση.

Εκτιμάται ότι με βάση τον αριθμό των εισιτηρίων που είχαν πουληθεί την ώρα της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο βρίσκονταν έως 6.200 άνθρωποι. Σημειώνεται πως το Crocus City Hall είναι χωρητικότητας 9.500 ανθρώπων.

Ο εκπρόσωπος των ουκρανικών μυστικών δυνάμεων δήλωσε στην ουκρανική Ukrainska Pravda, ότι τα γεγονότα στη Μόσχα αποτελούν μια “συνειδητή πρόκληση” των ρωσικών ειδικών δυνάμεων.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY