Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προκαλεί με την απολογία του ο δολοφόνος της Καρολάιν μετά το θέατρο των 37 ημερών

Oλόκληρo το απολογητικό υπόμνημα του 33χρονου πιλότου.

Προκαλεί με την απολογία του ο δολοφόνος της Καρολάιν μετά το θέατρο των 37 ημερών

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την πεντάωρη απολογία του και την κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την άγρια δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, την οποία ο ίδιος έχει ομολογήσει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν.

Παρά την «μεγάλη συγγνώμη» που απηύθυνε προς την κοινή γνώμη μέσω των δημοσιογράφων το βράδυ της Τρίτης, την ώρα της μεταγωγής του, ο 32χρονος πιλότος φαίνεται κατά βάθος να μην αντιλαμβάνεται την ουσία και τις συνέπειες της πράξης του την οποία παρουσίασε ως ένα απλώς τραγικό γεγονός στην απολογία του.

Παράλληλα, επέμεινε πως η δολοφονία της συζύγου του δεν ήταν προμελετημένη υπογραμμίζοντας πως «ουδέποτε το είχα προσχεδιάσει και δεν υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο. Έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση, καθώς τίποτα δεν είχε προαποφασιστεί».

Αποχωρώντας χθες από την Ευελπίδων, απαντώντας για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους μετά την ομολογία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω τίποτα. Μια μεγάλη συγγνώμη».

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως μετά, τον χαμό του πρώτου τους παιδιού, η συμπεριφορά της Καρολάιν άλλαξε και «άρχισε να παρουσιάζει επιθετικές εξάρσεις».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε πως ο πελάτης του υποστήριξε πως θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως δεν γίνεται.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οικογενειακή τραγωδία και για την «σκηνοθεσία» και το θέατρο, επανέλαβε πως γνώμονας ήταν το παιδί του.

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο» ισχυρίζεται ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος ζήτησε να μη προφυλακιστεί προέβη μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι ζήτησε να μη προφυλακιστεί. Ζητά την παραδειγματική του τιμωρία με μια πράξη που ομολόγησε. Δεν είπε τέτοια φράση. Έτσι όπως το δημοσίευσαν, όποιοι το δημοσίευσαν, δεν έχει καμία σχέση» σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος δεν έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα του θύματος. «Εάν ήταν αυτή η θέση του δεν θα ήμουν συνήγορός του αυτή τη στιγμή. Ήταν η προϋπόθεση που έβαλα να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με ευπρέπεια και προφανώς θα τιμωρηθεί» υπογράμμισε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY