Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Οι τρεις λέξεις που ψέλλισε ο συζυγοκτόνος πριν πάει στον Κορυδαλλό

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη αποχώρησε -έπειτα από την πολύωρη απολογία του- από τα δικαστήρια ο 33χρονος συζυγοκτόνος για να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Γλυκά Νερά: Οι τρεις λέξεις που ψέλλισε ο συζυγοκτόνος πριν πάει στον Κορυδαλλό

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 22.06.2021, για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Αποχωρώντας και οδεύοντας προς τις φυλακές Κορυδαλλού, ο 32χρονος μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους, λέγοντας τρεις λέξεις: «Μια μεγάλη συγγνώμη».

Τι ζήτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

• Να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Σκοπός του προφανώς είναι να καταδείξει πως η κάρτα δεν αφαιρέθηκε τόσες ώρες πριν ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις του, για να καταρρίψει τον ισχυρισμό των αρχών ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

• Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY