Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο κόμμα φτιάχνει ο Γιώργος Τράγκας – Με ποιους θα συνεργαστεί

Σε μία κίνηση που θα προκαλέσει πολιτική αναταραχή, αναμένεται να προχωρήσει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Νέο κόμμα φτιάχνει ο Γιώργος Τράγκας – Με ποιους θα συνεργαστεί

Ο Γιώργος Τράγκας, όπως αποκαλύπτει το bigpost.gr, αναμένεται να φτιάξει νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας! Μια κίνηση που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, ακόμα και εντός των επόμενων 15 ημερών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει το δικό του φανατικό κοινό (η εκπομπή του για πολλά χρόνια ήταν από τις δημοφιλέστερες στα FM), έχει διακρίνει το πολιτικό κενό που υπάρχει στα δεξιά της ΝΔ. Ένα κενό που έχει δημιουργηθεί τόσο με τη διάλυση και τη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, όσο και με τη δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολλούς δεξιούς και συντηρητικούς ψηφοφόρους του.

Δυσαρέσκεια, η οποία είναι έντονη και ευδιάκριτη για αρκετά θέματα, όπως η αλλαγή της στάσης της ΝΔ στη Συμφωνία των Πρεσπών, η αδύναμη – για πολλούς- αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας, οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις συμβούλων του πρωθυπουργού για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, αλλά και το άνοιγμα Μητσοτάκη στο κέντρο και στη σημιτική πτέρυγα, η οποία αποτελεί «κόκκινο πανί» για πολλούς παραδοσιακά δεξιούς ψηφοφόρους.

Όλα αυτά τα ζητήματα αναμένεται να τα εκμεταλλευθεί πολιτικά ο Γιώργος Τράγκας για να δημιουργήσει τη βάση του. Επίσης, αναμένεται να εκμεταλλευθεί και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλο τμήμα της Εκκλησίας για τις κυβερνητικές απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY