Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρίστιαν Έρικσεν: Οι άνθρωποι που του έσωσαν τη ζωή

Οι άνθρωποι που κινήθηκαν άμεσα και έσωσαν τη ζωή του Δανού μέσου.

Κρίστιαν Έρικσεν: Οι άνθρωποι που του έσωσαν τη ζωή

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο Δανία-Φινλανδία! Σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο!

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν γύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο που μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, τέσσερις άνθρωποι κερδίζουν τα εύσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη στάση τους σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Πρώτος από όλους ο Άντονι Τέιλορ, ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος χρειάστηκε πέντε δευτερόλεπτα για να επιτρέψει την είσοδο στους γιατρούς και η ψυχραιμία με την οποία αντιλήφθηκε το περιστατικό είναι παροιμιώδης.

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1403771967958917127

Εκείνοι που έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους ήταν οι γιατροί που μπήκαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, με μερικούς χρήστες του Twitter να ζητούν τα στοιχεία τους για να τους ευχαριστήσουν που έσωσαν τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν.

https://twitter.com/MadridNations/status/1403778201428635652

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε για τη στάση του ήταν ο Σίμον Κιάερ, αρχηγός της ομάδας της Δανίας, ο οποίος πρώτα από όλα φρόντισε να διαπιστώσει πως δεν έχει γυρίσει η γλώσσα του συμπαίκτη του, στη συνέχεια παρακολουθούσε τις προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν τον Έρικσεν στη ζωή και όταν χρειάστηκε έτρεξε στη γυναίκα του για να την ηρεμίσει. ΗΓΕΤΗΣ!

https://twitter.com/FootballFunnnys/status/1403772050360176640

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY