Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευμα κατονομάζει τον άνθρωπο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου!

Το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου το 1998.

Δημοσίευμα κατονομάζει τον άνθρωπο που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου!

Δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου το 1998.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης κατονόμασε τον νυν αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλο, ως τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά πριν από 22 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι και εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ υπάρχει ήδη καταγγελία εις βάρος του και από τον Νίκο Κακλαμανάκη για μια φραστική επίθεση που του είχε κάνει σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ’90, ενώ εκτελεί χρέη αντιπροέδρου από το 1997!

Αυτός είναι ο Αριστείδης Αδαμόπουλος

Ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου, με 7 διαδοχικές θητείες. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις μάλλον θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να συνεχίσει να βρίσκεται στα πράγματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Η αποκάλυψή της δημιούργησε κύμα αντιδράσεων και με την Ολυμπιονίκη επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την επικοινωνία που είχε με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, τόνισε ότι η απόφασή της να καταγγείλει με τόλμη τη σεξουαλική βία που υπέστη ως έφηβη αθλήτρια αποτελεί πράξη με βαρύ κοινωνικό φορτίο.
Το βίντεο με τις καταγγελίες ιστιοπλόων

Κορυφαία ονόματα της ιστιοπλοΐας έκαναν τον Σεπτέμβριο, με ένα video teaser συγκλονιστικές καταγγελίες κατά της ΕΙΟ, καθώς όπως λένε, άνθρωποι της Ομοσπονδίας, φέρεται να έχουν πει ότι εάν θέλουν μπορούν «να καταστρέψουν έναν αθλητή σε μία νύχτα». Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την αγωγή που κατέθεσαν οι διοικούντες στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, εναντίον του Νίκου Κακλαμανάκη, αξιώνοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Μεταξύ των ιστιοπλόων που προχώρησαν στην καταγγελία μέσω αυτού του βίντεο είναι οι Σοφία Μπεκατώρου, Νίκος Κακλαμανάκης, Βασιλεία Καραχάλιου, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της

Το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός και όλο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παίζουν στη θύρα σου!

Roomies: Ποιον υποδέχονται σήμερα στο σπίτι τους

Kitchen Lab: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Περρής για Λιάγκα: «Ήταν ρίσκο, το όπλο μπορεί να γίνει σφεντόνα»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY