Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη

"Βροχή" οι ευχές στο Instagram

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όπως είναι αναμενόμενο οι ευχές ήταν πάρα πολλές στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Εννοείται πως η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα έλειπε από την λίστα καθώς με ανάρτηση στο Instagram ο επίσημος λογαριασμός του Ολυμπιακού, δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με φόντο την απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ευχόμενος χρόνια πολλά.

Ένα από τα καλύτερα σχόλια έκανε ένας φίλαθλος της ομάδας, ο οποίος έγραψε: «Χρονια πολλα στον Ανθρωπο, στον Συζυγο, στον Πατερα,στον Εφοπλιστη, στον Προεδρο, στον Χριστιανο Ορθοδοξο, στον Ευεργετη του Εθνους, της Εκκλησιας και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ Μ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ο Θεος να τον εχει καλα, να κοβει χρονια απο τους Εχθρους του/μας και να του τα δινει επι δυο. Χρονια πολλα στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, με τους περισσοτερους τιτλους στα 11 χρονια απο οτι ολος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα πρωτα 85 χρονια της ζωης του(1925-2010)»!

Ένας άλλος ζητάει ως… κέρασμα δύο μεταγραφικά «μπαμ», ενώ αρκετοί στέλνουν τις ευχές τους και ζητούν να επικρατεί των εν Ελλάδι αντιπάλων της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση με τις ευχές για τα γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY