Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Μαρτυρικό το πρώτο του βράδυ στο κελί

Κακή η ψυχολογική κατάσταση που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.

Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Μαρτυρικό το πρώτο του βράδυ στο κελί

Την πρώτη του νύχτα στη φυλακή της Τρίπολης πέρασε χθες ο Πέτρος Φιλιππίδης, που προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο.

Ο ηθοποιός θα μείνει απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού, για τις επόμενες 5 ημέρες, ενώ για τις επόμενες εφτά θα προαυλίζεται μόνος του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο, ενώ σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται και η σύζυγός του.

Στη συνέχεια, θα ενσωματωθεί σε κελιά μαζί με άλλους κρατούμενους. Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν υπάρχουν κελιά και οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα.

Σύμφωνα με το Mega, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα, όπου βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά και άλλοι που στο παρελθόν έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.

Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, αλλά και ο “παιδεραστής με το βαν”, Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως “δράκος του Αμαρουσίου”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY