Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι αντέδρασε μετά τη δίωξη για τους θανάτους, Μαλένας – Ίριδας

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την στάση της 33χρονης μετά τις νέες διώξεις. Ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσουν.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι αντέδρασε μετά τη δίωξη για τους θανάτους, Μαλένας – Ίριδας

Αντιμέτωπη με την κατηγορία ότι εκτός από την 9χρονη Τζωρτζίνα θανάτωσε και τα δύο μικρότερα παιδιά της, Μαλένα και Ίριδα, βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου άσκησαν σε βάρος της 33χρονης νέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/8), ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τόνισε πως αυτή ήταν μια αναμενόμενη εξελίξη, εφόσον στο πόρισμα γίνεται αναφορά για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η πελάτισσά του αισθάνεται ότι αδικείται.




«Αισθάνεται ότι αδικείται σε σχέση με τις αποδιδόμενες στην ίδια κατηγορίες και αισθάνεται ότι αδικείται και σε σχέση με την εικόνα της όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ, επικαλούμενη διαρκώς ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά… Ότι υπέστη το πλήγμα της απώλειας των παιδιών αυτών και τώρα, ως επίλογο όλης αυτή της ιστορίας που βίωσε, έρχεται στη θέση της κατηγορουμένης. Πρόκειται για μία δικογραφία η οποία έχει αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία. Έχει από τη μία τις καταθέσεις των γιατρών… Όλοι έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτό που θα ζητήσουμε είναι να ληφθούν υπόψη οι καταθέσεις. Το συγκεκριμένο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρια, ξεκινάει από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτά τα σημάδια διαψεύδονται από τους γιατρούς», είπε -μεταξύ άλλων- ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY