Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΝΩΝΙA

Πάτρα – Το σημείωμα στην τσάντα της Τζωρτζίνας: «Μαμά είσαι κακιά»

Ρούλα Πισπιρίγκου, όσα ήρθαν στο φως για τη μικρή Τζωρτζίνα.

Πάτρα – Το σημείωμα στην τσάντα της Τζωρτζίνας: «Μαμά είσαι κακιά»

Για τις εικόνες και τα στοιχεία που αντίκρυσαν μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Όπως ανέφερε, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της αδικοχαμένης Ευγενίας Κούτρα αντίκρυσαν μια εικόνα λεηλασίας στο οίκημα, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος φαινόταν να είχε ερευνηθεί από κάποιους.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος αποκάλυψε ότι στον πρώτο όροφο της οικίας, που ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποιούσε ως στούντιο μουσικής, βρέθηκε η σχολική τσάντα της άτυχης Τζωρτζίνας, μαζί με ένα σημείωμα της 9χρονης.

Στο σημείωμα που είχε γράψει η Τζωρτζίνα, έγραφε: «Μαμά είσαι κακιά και εγωΐστρια». Όπως σημείωσε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς το σημείωμα θα παραδοθεί στην 18η ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση.




Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται οι σκέψεις της άτυχης Τζωρτζίνας. Το κοριτσάκι με τον δικό του τρόπο, τον παιδικό, προσπάθησε από ότι φαίνεται να αποτυπώσει στο χαρτί τα συναισθήματά του. Γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι βλέπουμε μια μουτζούρα.




Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο , που έγραφε ασκήσεις της. Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY