Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

"Σε κάθε περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης".

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Μη αναμενόμενη από την υπεράσπιση η απόφαση. Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους, ότι η κυρία πρόεδρος σε όποιο μεικτό ορκωτό έχει προεδρεύσει, έχει βγάλει ποινή ισοβίου καθείρξεως. Δυστυχώς, σήμερα δοκιμάστηκε και η αντοχή τακτικών δικαστών αλλά και ο θεσμός των ενόρκων. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η πλειονότητα των ενόρκων έδειξε ασέβεια προς τη διαδικασία, ειδικά η κυρίες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και αντάλλασσαν μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης και το κυριότερο από όλα να διατυμπανίσω ότι η κρίση για την κυρία κατηγορουμένη θα είναι αθωωτική. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο, καταφέραμε και αναδείξαμε θέματα που ούτε η προανάκριση ούτε η ανάκριση ανέδειξε ποτέ. Θα καταθέσουμε έφεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY