Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής χωρίζει την Άννα – Ο Ορφέας πλησίασε την Χρηστίδη – Απρόβλεπτες οι κινήσεις της μητέρας του!

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής χωρίζει την Άννα – Ο Ορφέας πλησίασε την Χρηστίδη – Απρόβλεπτες οι κινήσεις της μητέρας του!

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τόνυ κρύβεται τελικά πίσω από τους ανθρώπους που απειλούν τον Αλέξανδρο. Ο πρώην σύζυγος της Άννας με ένα αδίστακτο σχέδιο επιχειρεί να χωρίσει την κοπέλα από τον έρωτά της, απειλώντας τον νεαρό Αιγινήτη πως θα σκοτώσει το παιδί που έχει αποκτήσει με την Όλγα, τη μικρή Λήδα.

Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να κάνει την Άννα με τρόπο να τον αφήσει, όμως εκεί αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά την ίδια ώρα οι πιέσεις από την πλευρά του άντρα της γίνονται περισσότερο ασφυχτικές.


Στο μεταξύ, υπάρχουν τα πρώτα ευχάριστα νέα από την Αμαλία, η οποία μετά από οχτώ χρόνια δείχνει πως αρχίζει να συνέρχεται.

Οι εξελίξεις στο Τατουάζ κόβουν την ανάσα! (video)

Στην Αίγινα, πάλι, κάνει την εμφάνισή της στην ταβέρνα του Παύλου και της Μάρθας η Ειρήνη Χρηστίδη. Όταν το αντιλαμβάνεται ο Ορφέας βγαίνει η άλλη πλευρά του εαυτού του, κάτι φυσικά που κανείς δεν μπορεί να το διαπιστώσει.

Παράλληλα, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Σάκη (Λάζαρος Βασιλείου) να επιστρέφει στην Ελλάδα και να επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο, με τους δύο φίλους από τον στρατό και μετέπειτα συναδέλφους στην αστυνομία να κανονίζουν την πρώτη τους συνάντηση μετά από καιρό.

Η Άννα από τη μεριά της περιμένει τον Αλέξανδρο να γυρίσει και να του ζητήσει εξηγήσεις για την αλλόκοτη συμπεριφορά του, εκείνος όμως σηκώνει το δικό του σταυρό και δεν λέει τίποτα στη σύντροφό του.

Ο Ορφέας, αφού αντιλήφθηκε την παρουσία της Χρηστίδη, πηγαίνει την Ελένη σπίτι της για να… διαβάσει και εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της πλούσιας γυναίκας που άφησε τον άντρα της, για να την παρακολουθήσει.

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος λυγίζει από τον εκβιασμό – Ο Ορφέας εντόπισε το υποψήφιο θύμα του! (vids)

Ο Αλέξανδρος ψάχνει τρόπο να απομακρύνει την Άννα και αργότερα πηγαίνει στην Όλγα για να την ενημερώσει για το τι συμβαίνει και τις απειλές που δέχεται για την ζωή της Λήδας!

Την επόμενη μέρα ο Ορφέας πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Χρηστίδη για να τσεκάρει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ την ίδια στιγμή αποφυλακίζεται η μητέρα του που δείχνει έτοιμη για όλα, ακόμα και να εμφανιστεί μπροστά του!


Ενώ την παρακολουθεί ο Ορφέας, η Ειρήνη Χρηστίδη καλεί στο σπίτι της την Τατιάνα, η οποία ήταν συνάδελφος με τον πατέρα της και από την Αστυνομία την ενημέρωσαν πως βρίσκεται και εκείνη την ίδια περίοδο στην Αίγινα.

Ο Αλέξανδρος πήρε τη μεγάλη απόφαση και όταν η Άννα τον ρωτάει αν είναι κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του, εκείνος της απαντάει καταφατικά και η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Λίγο αργότερα ο Αλέξανδρος πηγαίνει στον Πειραιά για να συναντήσει τον Σάκη, ο οποίος θα τον βοηθήσει στην υπόθεση του τράφικινγκ που είναι ύποπτος. Από αυτά που θα του πει ο πρώην συνάδελφός του προκύπτει πως ένας Δημήτρης Αντωνακάκης ή Τζίμης είναι εκείνος που ψάχνει η αστυνομία, αφού μία από τις κοπέλες κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο Ορφέας μαθαίνει για την αποφυλάκιση της μητέρας του και προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ελένης, η οποία καταλαβαίνει πως το αγόρι της έμαθε πως η Θάλεια είναι πλέον εκτός φυλακής.

Αργά το βράδυ, όταν η Χρηστίδη αποφασίζει να κάνει μία βόλτα στο νησί, ο Ορφέας καταφέρνει να την πλησιάσει, όμως δεν ολοκληρώνει το «χτύπημά» του. Αντίθετα, πηγαίνει την γυναίκα στην Τατιάνα, η οποία μένει έκπληξη από την συγκεκριμένη εξέλιξη.


Στο φινάλε του επεισοδίου ο Αλέξανδρος επιστρέφει ξανά σπίτι του και λέει μετά από νέες πιέσεις της Άννας, η οποία του ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο, πως η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος είναι η Όλγα, η οποία λίγα λεπτά αργότερα της επιβεβαιώνει τα πάντα!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY