Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει καταφέρει να κερδίσει από πολύ νωρίς η νέα καθημερινή αστυνομική σειρά του Alpha, με τίτλο «Το Τατουάζ».

Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει καταφέρει να κερδίσει από πολύ νωρίς η νέα καθημερινή αστυνομική σειρά του Alpha, με τίτλο «Το Τατουάζ».

Το νέο αυτό σίριαλ φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία των Αντρέα Γεωργίου, Στάμου Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου, ενώ την οργάνωση παραγωγής έχει αναλάβει ο Κούλλης Νικολάου.

Η υπόθεση του Τατουάζ

Ο Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) για έναν περίπου χρόνο συνομιλεί στο Facebook με μία Ελληνίδα από την Αγγλία, την Άννα (Δανάη Παππά). Εκείνη είναι παντρεμένη με άλλον άντρα, τον Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Δανάη Παππά: Αυτή είναι η όμορφη και ανερχόμενη πρωταγωνίστρια του Τατουάζ! (pics)

Η Άννα πείθει μία φίλη της, την Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) να ταξιδέψουν μέχρι την Αίγινα για λίγες μέρες, ώστε να συναντηθεί με τον γοητευτικό άντρα που έχει ερωτευτεί και αγαπήσει.

Οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν κοντά και μετά από μία νυχτερινή διασκέδαση καταλήγουν στην παραλία, όπου ζουν στιγμές πάθους και κάνουν έρωτα.

Η έλξη τους είναι τόσο δυνατή, που οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου.

Ο θάνατος μιας κοπέλας, όμως, και η σύλληψη του Άλεξ αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Αυτή η σύλληψη επηρεάζει τις ζωές των ηρώων της σειράς και ένα ντόμινο αποκαλύψεων ξετυλίγεται, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν οι μεταξύ τους σχέσεις και να έρθουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρώτα από όλα το σοκ είναι τεράστιο για τους γονείς του Άλεξ, ο οποίος συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα μπροστά στα μάτια πατέρα του, Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης) και της μητέρας του (Ελίνα Ακριτίδου), αλλά και για τον κολλητό του (Νίκο Πολυδερόπουλο).

Οι εξελίξεις θα φέρουν προ εκπλήξεως και τον Θεοχάρη Ραζή (Απόστολο Γκλέτσο), ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαφανίζεται η κόρη του, ενώ έχει στο πλευρό του την Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) που είναι δασκάλα χορού στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τατουάζ: Backstage βίντεο με την Εβελίνα Παπούλια και τον Απόστολο Γκλέτσο

Στα γυρίσματα που έγιναν στα Μετέωρα θα δούμε και την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού), η οποία στο τρέιλερ φαίνεται πως θα έχει έναν ρόλο έκπληξη στη πολυαναμενόμενη σειρά.

Επίσης, θα δούμε και τον άντρα της Νικόλ, τον Ιωσήφ (Αλέξανδρος Πέρρος), ο οποίος είναι φίλος με τον Θεοχάρη.

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και η Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), μία μυστηριώδης γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απίστευτη φωτογραφία του Αντρέα Γεωργίου για το «Κόκκινο Νυφικό»
Μητέρα γνωστού ηθοποιού θα παίξει στο «Κόκκινο νυφικό»! (pic)
Αποκλειστικό: Έρχεται το remake του «Μπρούσκο»!
Κόκκινο νυφικό: Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με πρωταγωνιστή της σειράς
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μεταμορφώνεται σε ντέντεκτιβ για το «Κόκκινο νυφικό» (pic-vids)
Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μυστηριώδους πρωταγωνίστριας (pics)
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY