Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia με ομάδαρα!

Δεν είναι μυστικό πως το Fantasia live, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, αφού μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια στα νυχτερινά δρώμενα, έχει αποκτήσει όμως ένα φανατικό κοινό που το αγαπάει πιστά και το καθιστά συνεχώς κατάμεστο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia με ομάδαρα!

Δεν είναι μυστικό πως το Fantasia live, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης, αφού μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια στα νυχτερινά δρώμενα, έχει αποκτήσει όμως ένα φανατικό κοινό που το αγαπάει πιστά και το καθιστά συνεχώς κατάμεστο. Αυτό φυσικά οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό στο ότι είναι εκείνο το νυχτερινό κέντρο που έμεινε πιστό στο είδος που το ανέδειξε, και αυτό δεν είναι άλλο από το γνήσιο κέφι, και την αυθεντική μορφή της διασκέδασης. Τα ονόματα που έχουν περάσει από την σκηνή του αποδεικνύουν στο έπακρον, το πόσο επιτυχημένο μαγαζί είναι, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Βέρτης, η Πάολα και πληθώρα άλλων.

Το Fantasia live, δεν είναι τυχαία ένα από τα στολίδια της Παραλιακής, όπως φυσικά και ένας πολύ καλός λόγος για να επισκεφτείς την εν λόγω περιοχή. Τα μαγικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρα στο stage του, το έχουν χρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης, όπως φυσικά και η φιλόξενη και θετική αύρα που υπάρχει διάχυτη σε όλο το μαγαζί, δημιουργώντας σου αυτόματα την διάθεση να φτάσεις την ψυχαγωγία σου στον ύψιστο βαθμό της. Από την περσινή σεζόν μέχρι πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, αφού οι εμφανίσεις έπαιρναν συνεχώς παράταση, απόλυτος οικοδεσπότης του Fantasia live, ήταν το πιο γενναίο παιδί της ελληνικής μουσικής, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο ίδιος έλαβε εξαιρετικές κριτικές και δεν υπήρξε κάποιος λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης που να μην πέρασε ξανά και ξανά από το εν λόγω μαγαζί.  Η αποδοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και το πρόγραμμα έφτασε να ρίξει αυλαία πριν λίγες εβδομάδες με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει την σκυτάλη σε έναν πολύ σπουδαίο λαικό ερμηνευτή, τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές της χώρας μας, με τον κόσμο να τον λατρεύει και τον θέτει στην κορυφή καθιστώντας κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Με μια πολυετή πορεία στα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα, έχει αποκτήσει αμέτρητες επιτυχίες που έχουν χριστεί ως προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, με διαχρονική αξία και γνωρίζει πολύ καλά πως να απογειώνει την ψυχαγωγία κάθε θαμώνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει ως όπλα του το μοναδικό μέταλλο της φωνής του, όπως φυσικά και την απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, στοιχεία που φέρνει αναλλοίωτα στην περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος 5, αυτή την άνοιξη. Με την πολύ ιδιαίτερη χροιά του, και μια ενέργεια που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις με λέξεις, θα συντελέσει στο να χριστεί το φαντασία μπουζούκια ως μια κορυφαία επιλογή για τα βράδια μας.

Όπως όλα δείχνουν, αφού η έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε τέλη Μαρτίου, φάνηκε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έλειψε πολύ από το τεράστιο φανατικό κοινό του, αφού ο ίδιος απείχε για μεγάλο διάστημα από τα νυχτερινά δρώμενα. Φέτος χαράζει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης μας, με την πυξίδα να δείχνει μόνο το Fantasia live.

Οι Otherview παραμένουν στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ στην παρέα προστίθενται ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός και η εκρηκτική Josephine.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY