Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Δεν ήταν πρώτη επιλογή ο Νίκολσον για τον ρόλο του «Τζόκερ» στον «Μπάτμαν»

Αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα ρόλο με τον οποίο το κοινό έχει ταυτίσει το Τζακ Νίκολσον. Κι όμως, ο Χολιγουντιανός σταρ δεν ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον για να υποδυθεί τον… Τζόκερ.

Δεν ήταν πρώτη επιλογή ο Νίκολσον για τον ρόλο του «Τζόκερ» στον «Μπάτμαν»

Αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα ρόλο με τον οποίο το κοινό έχει ταυτίσει το Τζακ Νίκολσον. Κι όμως, ο Χολιγουντιανός σταρ δεν ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον για να υποδυθεί τον… Τζόκερ.\r\n\r\nΣύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, ο Μπραντ Ντούριφ προοριζόταν για να ενσαρκώσει τον αντίπαλο του Μπάτμαν στην ταινία του 1989 “The Joker”.

\r\n

\r\n

“O Μπάρτον με είδε στο αεροπλάνο και με ήθελε για το ρόλο, αλλά εγώ αρνήθηκα” αποκάλυψε ο Ντούριφ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με το Νίκολσον το 1975 στο φιλμ “Στη φωλιά του κούκου”.\r\n\r\nΝα σημειωθεί πως η ταινία Batman το 1989, στην οποία ενσαρκώνει τον ψυχοπαθή εγκληματία «Τζόκερ», σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Ο Νίκολσον προσωπικά κέρδισε κατόπιν ειδικής συμφωνίας το αστρονομικό ποσό των 60.000.000 δολαρίων.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=K5pCo02hyfQ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY