Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (09/02) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (trailer)

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που ξεκινούν να προβάλλονται από σήμερα (09/02) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

H Ταινία LEGO® Batman / The LEGO® Batman Movie

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει.
Στην μεταγλωττισμένη version της «ταινίας LEGO® Batman» πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης («Ένας Άλλος Κόσμος», «Αν…») ως η φωνή του LEGO Batman, ή αλλιώς Μπρους Γουέιν. Ο Φάνης Μουρατίδης («Amore Mio», «Αν…») πρωταγωνιστεί ως ο Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος («Ένας Άλλος Κόσμος», «Νήσος», «Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού»), ως ο ορφανός Ντικ Γκρέισον ή αλλιώς Ρόμπιν, η Ιωάννα Πηλιχού («Amore Mio», «Νήσος») ως η Μπάρμπαρα Γκόρντον ή αλλιώς Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης (τηλεοπτική σειρά, «Η Νταντά») ως ο Άλφρεντ Πένιγουερθ.
Στην υποτιτλισμένη version της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν οι Γουίλ Αρνέτ (Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν), Μάικλ Σέρα (Ρόμπιν/Ντικ Γκρέισον), Ροζάριο Ντόσον (Μπάτγκερλ/Μπάρμπαρα Γκόρντον), Ρέιφ Φάινς (Άλφρεντ Πένιγουερθ) και ο Ζακ Γαλιφιανάκης (Τζόκερ).
Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Κρις ΜακΚέι («Robot Chicken»), σε παραγωγή των Νταν Λιν, Ρόι Λι, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ που συνεργάστηκαν μαζί στην «Ταινία LEGO». Το σενάριο είναι των Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, Κρις Μακένα, Έρικ Σόμερς, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον, βασισμένο σe Παιχνίδια της LEGO και σε χαρακτήρες της DC Entertainment

Σκηνοθεσία: Κρις ΜακΚέι
Με τις φωνές των: Γουίλ Αρνέτ, Μάικλ Σέρα,
Ροζάριο Ντόσον, Ρέιφ Φάινς, Ζακ Γαλιφιανάκη
Στα ελληνικά με τις φωνές των: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστος Σιμαρδάνης

ΝΕΡΟΥΔΑ/Neruda

Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ο Γερουσιαστής Πάμπλο Νερούδα (Luis Gnecco) κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προδίδει το Κομμουνιστικό Κόμμα, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση του Προέδρου Γκονζάλες Βιντέλα (Alfredo Castro). Ο αστυνομικός Όσκαρ Πελουτσονάου (Gael Garcia Bernal) έχει αναλάβει να συλλάβει τον ποιητή.
Ο Νερούδα προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα, με την γυναίκα του, τη ζωγράφο Ντέλια Ντελ Καρίλ, αλλά αναγκάζονται τελικά να κρυφτούν. Εμπνευσμένος από τα δραματικά γεγονότα της νέας του ζωής, ως φυγάς, ο Νερούδα γράφει την επική ποιητική συλλογή του «Canto General». Εντωμεταξύ στην Ευρώπη ο θρύλος του κυνηγημένου από την αστυνομία ποιητή μεγαλώνει και οι καλλιτέχνες με επικεφαλής τον Πάμπλο Πικάσο κραυγάζουν για την ελευθερία του Νερούδα.

Ωστόσο, ο ποιητής βρίσκει τον αγώνα με τον επιθεωρητή, ως ευκαιρία να επανεφεύρει τον εαυτό του. «Παίζει» μαζί του, αφήνοντας προσχεδιασμένα στοιχεία, κάνοντας πιο έντονο και επικίνδυνο το παιχνίδι γάτας – ποντικιού. Σε αυτή την ιστορία του διωκόμενου ποιητή και του αδιάλλακτου αντιπάλου του, ο Νερούδα αναγνωρίζει την ευκαιρία να γίνει τόσο ένα σύμβολο για την ελευθερία, όσο και θρύλος της λογοτεχνίας.

του Πάμπλο Λαραΐν (Pablo Larrain)

Παίζουν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael Garcia Bernal), Λούις Νιέκο (Luis Gnecco), Μερσέντες Μοράν (Mercedes Moran )

Η ΚΛΟΥΒΑ (CLASH)

Γυρισμένο εξολοκλήρου μέσα σε μία αστυνομική κλούβα 8 μέτρων, η ταινία μας μεταφέρει στο Κάιρο, το καλοκαίρι του 2013 – δύο χρόνια μετά την Αιγυπτιακή Επανάσταση. Στην αρχή της σειράς των γεγονότων που οδήγησαν στην ανατροπή του προέδρου Μόρσι, μια κλούβα της Αστυνομίας, μέσα στην οποία κρατούνται διαδηλωτές με εντελώς διαφορετικές πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, διασχίζει τις βίαιες διαδηλώσεις. Θα μπορέσουν οι κρατούμενοι να ξεπεράσουν τις διαφορές τους προκειμένου να επιβιώσουν;

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Μοχάμεντ Ντιάμπ. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Άχμεντ Γκαμπρ.
Πρωταγωνιστούν: Νέλλυ Καρίμ, Χάνι Αντέλ, Ταρίκ Αμπντέλ Αζίζ.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ / IMPERIUM

Ο Νέιτ είναι ένας νεαρός πράκτορας του FBI που αναλαμβάνει υποθέσεις τρομοκρατίας. Όταν άγνωστοι κλέβουν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης χημικής ουσίας, ο Νέιτ αναλαμβάνει να εισχωρήσει μυστικά σε μία εξτρεμιστική ρατσιστική οργάνωση που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την ληστεία. Κατορθώνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ομάδας αλλά ταυτόχρονα αναγκάζεται να εκτελέσει σκληρές πράξεις που έρχονται ενάντια στις πεποιθήσεις του.

Σκηνοθεσία:
Daniel Ragussis

Σενάριο:
Michael German (story), Daniel Ragussis (σενάριο)

Με τους:

Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts

Το διάστημα ανάμεσά μας / The Space Between Us

Mια νεανική ρομαντική κομεντί επιστημονικής φαντασίας, όπου ένας έφηβος -ο πρώτος άνθρωπος που γεννήθηκε ποτέ στον Αρη- πηγαίνει για πρώτη φορά στη Γη για να συναντήσει το κορίτσι που έχει ερωτευτεί.

Του Πίτερ Τσέλσομ.

Με τους: Εϊσα Μπάτερφιλντ, Γκάρι Ολντμαν

Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι / Fifty Shades Darker

Το γκρι γίνεται γκρίζο στο σίκουελ του δημοφιλούς ερωτικού μυθιστορήματος, και η Αναστέζια ξανασυναντά τον κύριο Γκρέι της.

Του Τζέιμς Φόλι.

Με τους Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον

Γλυκό φασόλι / Sweet Bean

Η ιστορία ενός άντρα που προσλαμβάνει μια ηλικιωμένη γυναίκα για να τον βοηθάει στην παρασκευή των γλυκών ντοραγιάκι ξεκινά συναισθηματικά και καταλήγει μελοδραματικά. Γλυκερό το φασόλι.

Της Ναόμι Καουάσε.

Με τους Κίριν Κίκι, Μασατόσι Ναγκάσε

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY