Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού Summer (Πρώην Cabaret Romeo)

Το Cabaret Romeo, είναι αναμφίβολα ένα από τα μαγαζιά που σηματοδοτούν σε όλο της το μεγαλείο την καλοκαιρινή διασκέδαση. Στέκεται επιβλητικά στην περιοχή της Παραλιακής, υπηρετώντας πιστά τον νούμερο ένα τρόπο διασκέδασης των σύγχρονων Ελλήνων, live clubbing.

Η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού Summer (Πρώην Cabaret Romeo)

Το Cabaret Romeo, είναι αναμφίβολα ένα από τα μαγαζιά που σηματοδοτούν σε όλο της το μεγαλείο την καλοκαιρινή διασκέδαση. Στέκεται επιβλητικά στην περιοχή της Παραλιακής, υπηρετώντας πιστά τον νούμερο ένα τρόπο διασκέδασης των σύγχρονων Ελλήνων, live clubbing. Οι θαμώνες του, αυξάνονται συνεχώς χρόνο με τον χρόνο, αφού ο κόσμος το έχει χρίσει στην κορυφή των προτιμήσεων του, δίνοντας του τον τίτλο του απόλυτου νυχτερινού hotspot. H αλήθεια είναι πως ο προκάτοχος του, Romeo μας έχει χαρίσει ένδοξες στιγμές αφού δεν είναι μυστικό πως αποτέλεσε το απόλυτο νυχτερινό κέντρο με τις λέξεις κέφι και γλέντι να είναι συνώνυμες του.

Βέβαια, η εξέλιξη του ως Cabaret Romeo, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, αφού οι ιθύνοντες φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα σπουδαίων προδιαγραφών νυχτερινό μαγαζί, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, να έχουν απογειώσει το stage του. Όλα τα credits αποδίδονται φυσικά, στο μαγικό σκηνικό του, το οποίο έχει στηθεί σε απόλυτα standards εξωτερικού, με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και αύρα, να υπάρχουν διάχυτα στον αέρα. Ο εξαιρετικά καλός ηχητικός εξοπλισμός του, προσδίδει την ταυτότητα του απόλυτου club, κάνοντας όλη την Αθήνα να κινείται στους ρυθμούς που επιτάσσει.

Αυτό που έχει κερδίσει απόλυτα τον κόσμο, δημιουργώντας σταδιακά και το κοινό του, που αυξάνεται συνεχώς, είναι ο απόλυτος συνδυασμός νυχτερινής σκηνής και club, κάτι που το Cabaret Romeo έχει επιτύχει στον υπέρτατο βαθμό. Το εν λόγω μαγαζί δίνει την δυνατότητα στον καθένα να διασκεδάζει όπως εκείνος επιθυμεί, είτε από τα αναπαυτικά τραπέζια του κέντρου, είτε όρθιος με το ποτό του και την διάθεση του clubbing στα ύψη.

Τα πανέμορφα δέντρα, τα μαγικά χρώματα και η απαράμιλλη διακόσμηση έρχονται να προστεθούν στο απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό του Cabaret Romeo, το οποίο θα φτάσει στο ζενίθ του η νούμερο ένα σταρ της χώρας μας αυτή την καλοκαιρινή σεζόν. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι η σπουδαία Άννα Βίσση θα δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό στα δεδομένα της Παραλιακής με την ασύγκριτη ενέργεια της, και την μαγική φωνή της. Είναι δεδομένο πως θα ταιριάξει απόλυτα στο Cabaret Romeo, αφού όντας ένας χώρος με έντονες επιρροές από το εξωτερικό , με νεανικό κλίμα, και διάθεση στο κόκκινο, θεωρείται συνώνυμο με την σπουδαία performer.

H Άννα Βίσση δεν μπορεί να περιγραφεί μέσα από λέξεις, αφού ένα live performance της μπορεί να σε πείσει να την χρίσεις στην κορυφή των επιλογών σου για να φτάσεις την διασκέδαση σου στον ύψιστο βαθμό. Με μια μακροετή πορεία στα καλλιτεχνικά και μουσικά δρώμενα, με αμέτρητες επιτυχίες που έχουν μετατραπεί σε διαχρονικά κομμάτια και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, καθώς και την απίστευτη ενέργεια της πάνω στο stage, δεν έχει ονομαστεί τυχαία από τους χιλιάδες φαν της, απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Έτσι, αυτή την καλοκαιρινή σεζόν, το Cabaret Romeo, θα φορέσει την πιο όμορφη και ειδυλλιακή του αύρα, και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί στην σκηνή του την υπέροχη Άννα Βίσση με όλη την Αθήνα να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY