Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ξέσπασε η Σοφία Λεοντίτση κατά της Κάτιας Ταραμπανκο

«Η Μενεγάκη των φτωχών ένα πράγμα η δικιά σου…»!

Ξέσπασε η Σοφία Λεοντίτση κατά της Κάτιας Ταραμπανκο

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor (15/3), οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες της ομάδας είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο με μηνύματα που τους είχαν στείλει οι αγαπημένοι τους άνθρωποι στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο έλαβε ένα τρυφερό μήνυμα από τον νέο της σύντροφό της, Θοδωρή, τον οποίο και είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί», δήλωσε η Κάτια για τον καλό της.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του μοντέλου, η Σοφία Λεοντίτση αντέδρασε όταν η παίκτρια του Survivor ανέφερε πως οι πρώην σύντροφοι την εκμεταλλεύτηκαν για τη δημοσιότητα.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγραψε: «Τι είπε πάλι η θεά η Ταραμπάνκο… Ότι όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί της, έτρεχαν να δημοσιοποιήσουν ότι είναι μαζί της. Μάλιστα… Η Μενεγάκη των φτωχών ένα πράγμα η δικιά σου…»

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY