Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ξεσπά για το τροχαίο η Δήμητρα Ματσούκα: «Εγώ είμαι το θύμα»

Το ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη γνωστοποιεί η Δήμητρα Ματσούκα λίγες ημέρες αφότου ενεπλάκη σε τροχαίο και, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, επιχείρησε να διαφύγει.

Ξεσπά για το τροχαίο η Δήμητρα Ματσούκα: «Εγώ είμαι το θύμα»

Το ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη γνωστοποιεί η Δήμητρα Ματσούκα λίγες ημέρες αφότου ενεπλάκη σε τροχαίο και, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, επιχείρησε να διαφύγει.

Μάλιστα, σπάζοντας την σιωπή της, υποστηρίζει πως την τράκαραν και εκείνη είναι το θύμα, ενώ παραδέχεται πως το αμάξι της ήταν ανασφάλιστο!

«Δεν έφυγα από κανένα τροχαίο. Διέφυγα από ένα άγνωστο μαινόμενο “κύριο” που με είχε εγκλωβίσει παρά τη θέληση μου σε έταιρο σημείο και σε ύστερο χρόνο. Ό,τι λοιπόν συνέβη υποκινήθηκε από έναν τρίτο άνθρωπο μη εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Το ίδιο βράδυ όταν τελείωσα την παράσταση , συνειδητοποίησα ότι το εν λόγω συμβάν είχε ήδη διοχετευθεί στον τύπο -με εντελώς παραποιημένη την αλήθεια – και είχε ήδη αναρτηθεί σε διάφορα site. Έτσι βρέθηκα ξαφνικά να συκοφαντούμαι χωρίς να ερωτηθώ ποτέ κι από κανέναν για το τι πραγματικά είχε συμβεί ώστε να υπερασπισθώ τον εαυτό μου», αναφέρει, σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Δήμητρα περιγράφει με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν, ενώ παραδέχεται πως το μόνο που είναι αληθές είναι το ότι το αμάξι της ήταν ανασφάλιστο, καθώς «τους τελευταίους τρεις μήνες βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη με παραστάσεις και το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο στην Αθήνα. Την εβδομάδα που επέστρεψα, έχοντας παραστάσεις, επίσημη πρεμιέρα και πλήθος συνεντεύξεων, δεν πρόλαβα να ανανεώσω την ασφάλεια, κάτι που θα έκανα άμεσα την εβδομάδα που διανύουμε και βέβαια έχω ήδη κάνει».

«Εξαιτίας της εμμονής, λοιπόν, αυτού του κυρίου, καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας», συνεχίζει η ηθοποιός και, γνωστοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά, καταλήγει: «θύμα αυτής της ιστορίας είμαι εγώ, η πόρτα μου και το όνομά μου. Πιστεύοντας όμως στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω την αποκατάσταση αυτής της αδικίας στο πρόσωπό μου. Και θα το πράξω μέσω της νομίμου οδού δια της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη σε βάρος του οποιουδήποτε με συκοφαντεί».


peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY