Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά!

Η Βίκυ Κάβουρα μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης.

Βίκυ Κάβουρα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά!

Η Βίκυ Κάβουρα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της και ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τζαβέλας, θα γίνουν γονείς στα τέλη της άνοιξης και ανυπομονούν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του μέχρι σήμερα έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, προστατεύοντάς τη έτσι από τη δημοσιότητα. Οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η ηθοποιός μιλάει με μέτρο σε συνεντεύξεις της για την προσωπική ζωή της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 24/1, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά. Η ηθοποιός ποζάρει στον φακό του Κωνσταντίνου Μαρκάκη φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα crop top, που αφήνει ακάλυπτη την κοιλίτσα της.

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μέσα σε λίγα λεπτά, η φωτογραφία της ηθοποιού γέμισε με likes και μηνύματα από τους followers της, οι οποίοι φυσικά της έστειλαν τις ευχές τους για το μωράκι της.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλας θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY