Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βάσω Λασκαράκη σε Λευτέρη Σουλτάτο ανήμερα των γενεθλίων του: «Υπόσχομαι να μην σε αφήσω να πλήξεις ποτέ»

Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε δημόσια στον Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του! Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

Βάσω Λασκαράκη σε Λευτέρη Σουλτάτο ανήμερα των γενεθλίων του: «Υπόσχομαι να μην σε αφήσω να πλήξεις ποτέ»

Αφιερωμένη στον Λευτέρη Σουλτάτο ήταν η σημερινή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη!

Ο σεφ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημόσια γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους και έγραψε τις ευχές της, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει.

«Εδώ το μοντέλο μου έχει γενέθλια σήμερα! Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι! Υπόσχομαι να μη σε αφήσω να πληξεις ποτέ όσο μεγαλώνεις», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της και δέχτηκε τις ευχές τους από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το όμορφο ζευγάρι μετράει έξι χρόνια κοινής πορείας και, μάλιστα, τον Απρίλιο του 2019 παντρεύτηκαν μυστικά στην Κρήτη, έχοντας στο πλευρό του μόνο πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο και είναι αχώριστοι!

«Το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου με το Λευτέρη δεν το περίμενα. Και επειδή ήρθε σχετικά γρήγορα και ξαφνικά, έπαθα πανικό πάνω στο μήνα, γιατί σκεφτόμουν «πώς εγώ τώρα που βρίσκομαι σε «πένθος», θα μπορέσω να ξαναρχίσω τη ζωή μου;».

Έπρεπε για μερικές μέρες να αποστασιοποιηθώ, να σκεφτώ τι ήθελα να κάνω και να δω αν έπρεπε να ζήσω τη ζωή μου στα κόκκινα, στα 38 μου…», είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη για τη γνωριμία της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY