Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα, δεν είναι με κάποιο αγόρι τώρα;»

Υπήρξαν μαζί για περισσότερα από 6 χρόνια και παρόλο που όλοι πίστευαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα, δεν είναι με κάποιο αγόρι τώρα;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα κι αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Υπήρξαν μαζί για περισσότερα από 6 χρόνια και παρόλο που όλοι πίστευαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι μετέπειτα σχέσεις “αλά Σουηδία”

Το ζευγάρι όσα χρόνια ήταν μαζί μοιράζονταν πολύ συχνά κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, ενώ σε κάθε αφορμή που τους δίνονταν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον. Παρόλο που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, όπως φαίνεται η αγάπη και η αμοιβαία εκτίμηση είναι κάτι που υπάρχει ακόμα μεταξύ τους και έχουν κρατήσει άριστες επαφές.




Μάλιστα, η αθλητικογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Breakfast@Star” είχε δηλώσει: “Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά…”

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ότι δεν θα ενημέρωνε την Ευρυδική Βαλαβάνη εάν στο μέλλον κάνει νέα σχέση.

Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ε δεν νομίζω ότι θα την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα… Θα την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη αν βρω κοπέλα εγώ;” Ενώ όσον αφορά το αντίθετο ενδεχόμενο, ανέφερε: “Αν βρει αγόρι η Ευρυδίκη; Ε δεν είναι με κάποιον; Δεν ξέρω…“




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY